Isracing Vm

Kategori: Allmänt

Fy vad kallt det var! Jag var inte alls klädd för att stå utomhus i -2 grader i 3 timmar :( Men det var riktigt kul :D Sverige kom på 8:onde plats tror jag, och 7:nde till 1:a plats var det bara ryssar, haha vilka satsare. Men han som vann var helt otrolig! Så bra att man fattar inte att det är sant :)


Har ni hört Boyfriend?

Kategori: Allmänt

Jag är kär i låten :) Det är ju min älskling som sjunger haha. Men aja, musikvideon kommer bil minst lika bra!



Btw, jag ska på is racing VM ikväll på studenternas här i Uppsala :) Ska bli riktigt kul men hoppas det slutar blåsa! Uppdaterar bloggen när jag kommer hem.

PÅSKLOV

Kategori: Allmänt

Hej :)
Idag har jag varit jätte irriterad och bitter. Iallafall inom mig. Det har regnat, varit solit, regnat och varit solit samtidigt, haglat, och varit kallt. Hur stor chans är det att det haglar tre dagar i rad!? Det gör dessutom jätte ont att få rakt i ansiktet... USCH.
Iallafall, idag hade vi bara 4 normala lektioner. Efter lunch gick vi till Biologiska museumet för att kolla på vårat DNA. Som vi sedan fick ta med hem. Sen köpte jag glass och godis och åkte hem :) Känner att jag behöver det efter som att jag har ett långtråkigt, händelselöst påsklov framför mig. Plus att feta barn måste äta fettosaker för att hålla sig i form :)



Packat och klart

Kategori: Allmänt

Imorgon bär det av till pappa efter skolan. Jag har inte varit där på nästan en månad så jag känner att det är dags.
För övrigt så slutade vi klockan 13.15 idag för dom 3 sista lektionerna var inställada :) lycklig! Men jag slösade bort heeela eftermiddagen genom att sova. vaknade typ klockan 7.
Jag har ablsolut ingenting att säga. Vet inte ens varför jag bloggar just nu när jag faktist borde ligga i sängen.
God Natt!
 

Jag gillar inte regn. End of story.

Kategori: Allmänt

Cykeltur

Kategori: Allmänt

Hej :)
Idag har jag varit sååå trött hela dagen. När jag kom hem gick jag och la mig med kläder och allt. Sen sov jag tills vi skulle äta. Det var jätte skönt för nu har jag lite mer energi till läxor och sådant. Men efter middagen tog jag fram cykeln för första gången i år. Det är inte ofta jag cyklar efter som att jag bor så öde, det finns liksom inga ställen att cykla till, knappt nå bra vägar att cykla på. Men det var kul :) Nu ska jag göra tyska läxan medan jag kollar på Top Model Sverige.


Köpte ett linne och en tröja idag på rea från Bik Bok. Och jag vet att linnets ena axelband är snurrat men jag såg inte de fören nu, så det får va så.

weee

Våååår

Kategori: Allmänt




OBS Jag hade inte på mig shortsen idag, det är bara ett nytt plagg till garderoben som jag köpte idag :)

Så enkla, men så underbara!

Kategori: Allmänt

Lycklig eller något liknande

Kategori: Allmänt


Just close your eyes, the sun is going down.

Kategori: Allmänt