Vet inte

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad jag ska känna, tycka, tro, säga.

dagens diss: Skilda föräldrar

Kategori: Allmänt

Imorgon åker jag till mamma och ska va där i 7 veckor. Kan ni tänka er att inte träffa er pappa på 7 veckor? 
Jag har jätteont i huvudet och mår illa och vill verkligen inte ta tag i varken packning eller städning. Varför blir det alltid så? Så himmla jobbigt. Livet är frustrerande. Tänk på det alla ni med ett hem och en hel familj. Försöker tänka att det alltid finns någon som har det värre. 

Fina Fagur

Kategori: Allmänt

Idag hade jag två lektioner. En 8.30 och en 12.30. Jag tyckte den första verkade onödig för jag är ändå klar med uppgiften så jag tog sovmorgon. Jag sov i nio timmar och ändå var jag trött när jag vaknade, sov lite halvdåligt för mina sår på fötterna gjorde så ont. Var liksom halvvaken och kände smärtan men visste inte vad jag skulle göra åt den. 
 
Åkte iallafall in till gymmet lite snabbt innan min svenskaredovisning som gick super! Efter de 45 minutrarna i skolan åkte jag hem igen, somnade på soffan och vaknade när mamma ringe och sa att hon var här för att hämta upp mig. Vi åkte till stallet och red lite. Hon övade lite dressyr mm. först sen skrittade vi en tur i skogen. Mysigt! Jag saknar verkligen att rida, ska nog börja hänga med till stallet lite oftare nu :)                                  
 
 
Här är jag och Fagur, han är sååå snäll och helt underbar att rida.
 
 

Min helg

Kategori: Allmänt

Fredag:
Jag missade tåget med två minuter för att bussen var sen, inte så kul. Men jag kom fram till Sthlm runt nio och då gick vi runt lite på stan, jag fick fågelbajs på mig och vi beslöt oss för att åka hem till D. Vi kollade på film och sen somnade jag gott. 
 
Lördag:
Vaknade i Stockholm hos D, vi gick upp hyfsat tidigt och åkte till hans gym runt ett eller två. Jag hade inte med mig träningskläder till sthlm men de var jättegulliga och jag fick låna av hans familj. Köttade ben i två timmar, det känns nu! På kvällen åkte vi till Heron city, åt god mat, spelade biljard och sist såg vi på Fast and Furious 6. Det var jättetrevligt hela kvällen men jag var ganska trött när vi kom tillbaka hem. 
 
Söndag: 
Vaknade inte förrän 12, gick inte upp förrän 13.30. Jag sov väldigt djupt inatt, inte så konstigt med tankte på hur utmattad jag var igår kväll. Vi åt frukost/lunch och sen bara chillade vi hela dagen tills det var dags för mig att åka hem. Nu ska jag duscha och sedan förbereda mig lite inför imorgon då det är sista skolveckan innan sommarlov. Så skönt!!
 

Freeeeedag

Kategori: Allmänt

Jag älskar fredagar! Slutade 11 idag för på sista lektinen fick man göra rester och jag har inga, så jag kunde åka hem! Innan jag gjorde det tog jag en sväng på stan, gick till banken och i lite klädaffärer, men hittade ingenting. 
Sen jag kom hem har jag kollat på Nugammalt (älskar det programmet!), ätit, målat naglarna och nu sitter jag och dricker en smoothie. Ikväll/eftermiddag ska jag åka till D och sova kvar i stockholm, och innan det ska jag träna, packa ihop mina saker och duscha. Bäst att sätta igång!
Ja, jag tycker om ögonbilder.

Lite shopping och så

Kategori: Allmänt

Idag hade jag sovmorgon till tjugo i tio men jag var på gymmet redan klockan åtta, ingen sovmorgon för mig inte! Köttade på i en timma eller så, sedan hade jag vanlig skoldag. Slutade halv tre, jag Isa och Amanda gick och köpte  frozen yoghurt. Det var jättegott men chokladsmaken smakade ingen choklad, så nästa gång blir det nog vanilj. Klockan fem var det dags för resemöte med föräldrar på skolan. Om ett år åker jag till New York! Ska bli så himla kul!! Iallafall så åkte jag och mamma till gränby efter det. det blev nya strumpor, trosor, parfym och skor, rätt så nöjd! 
 
Tre halvätna yoghurtar
 
 
 

Så coolt. Älskar det!

Kategori: Allmänt

 

Tummen upp

Kategori: Allmänt

Idrott i solen

Kategori: Allmänt

Varanan måndag har jag 3 timmar idrott på eftermiddagen. Eftersom att det var så varmt idag så skulle vi va ute och spela volleyboll. Vi gick till gränby och spelade på en plan där, det var otroligt varmt och jobbigt, sanden brände under fötterna och man fick solen i ögonen samtidigt som man svettades ihjäl. Ingen hade ju såklart med sig solkräm så jag brände mig ordentligt på axlarna. Inte så kul, bh-banden svider...  Jag hade iallafall ganska kul på idrotten för det låg en lekplats precis bervid volleyboll-planerna där det fanns en linbana och massa annat kul! Dit åker jag gärna igen :)
 
Jag kände däremot att jag inte hade rört tillräckligt på mig idag så när jag kom hem tog jag med lillebror ut på en springtur i skogen (annat hade varit fööör varmt). Ikväll blir det att måla naglarna och kolla på någon trevlig tv-serie.
 

mitt liv flyter på

Kategori: Allmänt

Jag har blivit jättedålig på att uppdatera bloggen. Men det händer inte så mycket interssant i mitt liv. Helt vanliga tråkiga dagar som mest består av skola, träning (uppehåll just nu pga förkylning) och plugg. I helgen kommer jag antagligen inte skriva någonting heller. På fredag kväll ska vi fira Louise som fyllt år (för ett antal veckor sen haha). På lördag åker jag till stockholm och sover hos D till söndag då jag åter åker hem för att plugga. 
 
Ikväll ska jag måla naglarna och kolla på Eurovision!
 
I brist på bilder så får ni en gammal... 
 
 
 

måndag igen

Kategori: Allmänt

Jag var ledig idag med, för min skola är bra. Nej, men hade bara en lektion idag så den läraren flyttade den lektionen till ett tillfälle då vi hade håltimme. Snällt!
Har bara suttit i soffan idag. Varvat tv med att plugga tyska. Är nyduschad nu och håller på att måla naglarna svarta. Emo. 
Imorgon far jag iväg till stockholm igen, men denna gång med klassen. Alltså på riktigt. Onsdag: solna, Torsdag: stockholm, Fredag-lördag: stocholm. Nu stockholm igen! Börjar känna mig hemma där, haha!
 

lite av One Direction

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

busy & tired

Kategori: Allmänt

Två spännande dagar. Jag är alldeles för trött för att berätt någonting, men det har iallafall varit väldigt händelse rikt. Berättar imorgon när jag hinner!

öm

Kategori: Allmänt

Har verkligen ingenting att säga.
Imorgon är sista skoldagen innan lov.
Imorgon är det 1D konsert.
Det är typ sommar.
Jag är lycklig på riktgit. 

let me tell you a story

Kategori: Allmänt

Inatt sov jag bara 5 timmar. Gick och la mig 3.30 vilket är väldigt olikt mig. Men jag kan ju inte sova på morgorna så jag vaknade strax före nio. En timmes träningspass med lillebror på morgonen, sedan skrev jag vidare om sovjet under kalla kriget. Men nu har jag tappat koncentrationen så jag får fortsätta med det senare ikväll eller imorgon. Det ska vara innne på tisdag och jag har bara kommit till år 1931... Såå jag började pyssla lite när jag tappade koncentrationen, satte upp lite bilder på väggen framför skrivbordet, städa undan i mitt rum osv. Nu hoppas jag på att det är mat snart för jag håller på att svälta. 
 
obs. En månad kvar till skolavslutningen idag! woho! 
 

Alnäs

Kategori: Allmänt

Idag har verkligen varit en lång dag. Började klockan nio med nationella prov i engelska. Jag förstod inte uppgiften men jag hoppas jag skrev något vettigt. Bra start på dagen!
Efter det, runt 11/11.30 så åkte vi till Alnäs för att ha sommarfriluftsdag. minifotboll, ruzzel, musikquiz och beach volley ball samt en staffet i slutet. Mitt lag kom typ sist tror jag, haha det ända vi vann var volley ball.
När jag var där kändes det jobbigt och jag frös lite. Men nu efteråt känns det som att jag har en kännsla som är att det har varit en bra dag. Så jag är nöjd. 
Vi slutade runt fyra, då tog jag mig till mammas jobb. Vi åkte runt i boland och letade efter studsmatta men hittade ingen som dög. Kom inte hem förrän strax före sex. Jag kommer sova gott ikväll.

nej

Kategori: Allmänt

valborg

Kategori: Allmänt

Då var valborg över för iår. Det blev mycket bättre än jag hade tänk mig! På dagen var det jag, Frida, Louise och hennes gamla kompisar, bland annat Caroline som vi var på konsert med. Vi chillade i stadsparken på förmiddagen, åt lunch på Cupido och åkte hem till Louise runt tre. Där var det bara jag, Frida och Louise. Vi grillade kyckling och gjorde klyftpotatis, det blev hur gott som helst! Vi hoppade trampolin, gick till Ramsjö för att kolla på majbrasan och sist kollade vi på film innan vi somnade. Det blev en jättebra valborg, man kan ha kul utan alkohol.