Rubrik

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag bloggar jättesällan men mitt liv är ju inte så kul heller. Har tränat både igår och idag (idag med instruktör) så jag är jätte trött och har lite träningsverk här och där. Men jag måste ändå packa, åker till mamma imorgon. Imorgon får vi också veta vilka två länder vi har att välja på att åka till i 2:an! Kommer säkert bli NewYork och Indien igen, men lite spännande ändå! När jag har packat klar ska jag kolla på TopModel Sverige som jag missade igår, sen ska jag nog sova.
 
Ps. Min klass har utställning på gustavianum lördagen den 16/2, ni är så välkommna!  ds. 
 
 

kakor, kakor, kakor

Kategori: Allmänt

Jag har bakat lite för att experimentera. Gjorde en sockerkaka med chokladbitar i och mörk choklad som dekorering. Den blev helt okej, ska nog ha i mer choklad nästa gång. Sen så prövade jag också att göra drömmar, har faktist aldrig gjort det förr! Men dom blev jätte goda och jag ska servera båda de här kaksorterna på söndag då min lillebror blir 13! 

Stockholm och mera cupcakes

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag och familjen till stockholm, rättare sagt åkersberga. Mammas bästa kompis fyllde 40 i veckan så vi skulle dit och fira henne lite med middag osv. Idag har jag bara bakat och pluggat. Gick upp redan klockan 9, ställde klockan på 8.30(!). Gjorde själva cupcakesen direkt efter frukost. Idag blev det pistasch och chokladmousse! Ändrade lite i receptet och ska smaka dom om en stund. Det är iallafall hackad choklad och hackade cashewnötter i smeten, och sen är dom toppade med chokladmousse och (osaltade) pistaschnötter. För oss choklad- och nöt älskare blir det nog ganska så bra!  

mums

Kategori: Allmänt

Jag bakade cupcakes igår! Citron och kokos blev det. Med inslag av malda mandlar.Visste inte att min storebror inte tål kokos och min lillebror inte tål mandlar. Men nu vet jag!
 

Hemma

Kategori: Allmänt

Äntligen är det över. Operationen tog ca 1,5 timmar tror jag. Är inte helt säker, men jag var vaken hela tiden den här gången. Det var riktigt jobbigt. Jag fick en panikattack när jag såg bedövningssprutan. Fick svårt att andas, vilket gjorde att hela kroppen skakde. När det hade lugnant ner sig så fick jag klämma i mammas hand för att det var så obehagligt. Jag gillar verkligen inte bedövningssputor. Hela operationen var jobbig men det gick bra. Jag fick även två till panikattacker under operationen, önskar att jag kunde ha somnat så jag inte hörde vad dom höll på med. Jag är ganska känslig för såndana saker. Iallafall så var jag väldigt trött och hungrig efteråt. Så vi åkte och köpte en milkshake, det gjorde ont att äta men det var kallt och gott. Vi kom hem ca 19.00 och jag somnade direkt. Sov i 13 timmar, dvs till 8 imorse. Jag har fortfarande ont, kan inte äta och är lite trött i kroppen. Så jag stannade hemma. Nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla på film. 

Usch

Kategori: Allmänt

Mår fruktansvärt dåligt just nu, har varit jätte trött hela dagen, men nu mår jag illa, är yr och har ont i magen och huvudet. Kan bero på vätskebrist, mens eller nervositet. Troligen en blandning. Imorgon är det dags. Det jag har varit orolig över i ca två månader nu. Imorgon ska jag till tandläkaren och utföra det "kirurgiska ingreppet". Jag får inte äta 4 timmar innan och inte dricka 2 timmar innan, annars hjälper inte den lugnande medicinen. Jag hinner precis äta lunch. Tror jag. Jag ska nog be om lite extra lugnande och bedövning. Så det som hände förra gången inte upprepas. Nu ska jag fixa lite inför imorgon, sen ska jag nog antingen kolla på film om jag orkar, eller sova. 
 

Desert flower

Kategori: Allmänt

Sjukt sevärd film, jag har sett den flera gånger. Waris Dirie har all min respekt och Liya Kebede som spelar Waris i denna självbiografi är så sjukt vacker. Filmen har ett så djupt budskap och när man vet att det är en verklig historia kan man inte låta bli att bli rörd. 
 
 

chill dag

Kategori: Allmänt

Har varit en jätte skön dag. Hade två lektioner, på en av dom kollade vi på Grinchen. Slutade runt 11. Då gick jag till gymmet och tränade lite, sen gick jag till stan, shoppade lite och köpte mat, sen bar det av hemmåt. Jag kom hem klockan 2 har jag bara kollat på Jersey Shore. Nu har jag kollat klart på alla säsonger. Vilket liv jag har. Imorgon blir det att söka jobb, åka till ikea och träna!

It's all about Leonardo da Vinci today

Kategori: Allmänt

Det är måndag och jag har pluggat hela dagen. Har skrivit på mitt kultur- och idehistoriaarbete om renässansens konst. Det ska vara klart på onsdag men nu har jag lämnat in det. Skönt! Ikväll ska jag bara njuta av att fortfarande vara ledig, men också försöka vända på dygnet. Jag anar att det är försent att börja med det nu, men ska försöka iallafall. 

ångest

Kategori: Allmänt

Kom idag på att det är en vecka kvar till min opperation. 16.00 somnar jag haha, åååh så kul, eller så ligger jag vaken och undrar vad dom håller på med. Hmm, får se hur det blir, förra gången var ju hemsk, vaknade någonstans mitt i och kände när dom sydde. Mys! 
Blandade känslor inför skolan på onsdag. På ett sätt vill jag bara härifrån, för jag känner på mig att det inte kommer blir bra. Jag kommer må så dåligt och känna mig så obekväm bland alla människor. Vill egentligen bara bort från sverige. Jag vill bort från allt skolarbete, alla elever, allt måste. Allt man blir tvingad till. Jag vill flytta utomlands, öppna ett café, gifta mig och skaffa barn. Det skulle vara underbart. 

We're sick, bring us soup

Kategori: Allmänt