:)

Kategori: Allmänt

Äntligen klar med hela arbetet. Har också suttit ute ett tag i sommar kläder, så skönt att iallafall lite värme har kommit. Har ätit god middag med mamma och hennes sambo och nu har de tagit sig ut på en promenad så jag satte på the ugly truth. Är taggad inför imorgon! Valborg är bäst i Uppsala, som vi alla vet.


Hej Demokratiarbete

Kategori: Allmänt

Jag skulle skriva del 4 idag. Så jag gick upp och skulle började skriva hyfsat tidigt så att det inte tar upp exakt hela dagen. Nu är klockan 11 och jag har skrivit 2 meningar. KUL. Jag vet precis vad jag ska skriva om, men någon fakta/inspiration/läromedel whatever finns ju ingenstans. Eller så leter jag på fel ställen. Men t.ex. om man söker någonstans på kommunism så kommer der upp vad ordet betyder och vad kommunism är för något, ingenting om dens utveckling eller betydande för de olika kommunisktiska länderna vilket är vad jag vill veta mer om. Så frustrerande

Lördag

Kategori: Allmänt

Underbart väder! Det är vår på riktigt när man kan gå på stan utan jacka :) Var tvungen att ta av den för det blev aldeles för varmt. Har varit på stan idag, köpte två bikini underdelar, en som matchade en bikini top som jag redan hade och ett par mys shorts, som jag kan ha när jag chillar här hemma eller så (dom är mer rosa än vad det ser ut på bilden). Sen har jag också solat och tränat innan jag åkte hem. Lyckad dag måste jag säga. NU ska jag fortsätta med demokratiarbetet.


Fredag!

Kategori: Allmänt

Hej Hej :) Idag är det fredag och jag är lycklig!






Lustig dag alltså...

Kategori: Allmänt

Idag gick jag till skolan. Har varit en riktigt bra dag faktist. Åt lite för mycket kanske. Först pankakor till lunch, sen efter lunchen kycklingsoppa på hemkunskapen och efter det var italienskan inställd så jag och lovisa gick och köpte kaffe, vilket gav mig en liten koffein kick :) Men alltså, tyska är rätt roligt... Om man förstår vad det betyder, men tolkar det på ett annat sätt kan det bli riktigt tokigt. Och liksom, vem sätter på sig pappersnäsor? Enbart tyskar... eller??




Proactive?

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma. Vet ännu inte om jag kommer imorgon, men hade iallafall ingen feber idag.
Har kollat rätt mycket på tv, och en del Proactiv reklamer. Det är ju alltid massa kändisar och folk som säger hur otroligt bra produkterna är. Men är de verkligen det? Jag har alltid trott att det bara är för att sälja, men tänk om Proactiv verkligen fungerar så bra som alla säger? Jag kollade upp lite produkter på deras hemsida och tänkte att det kan va värt att prova, efter som att de produkter jag anväder inte fungerar tillräckligt bra (tycker jag).
Men då kommer mamma in i bilden. Nej, det tänker hon inte köpa. Hon vill alltså ha en ful dotter. Det är då man ska ta till sin pappa, dom kan va bra att ha ibland.


Det är ju sant.... smh

Kategori: Allmänt







Top 3 at the moment

Kategori: Allmänt





Presenter från London

Kategori: Allmänt

Igår natt kom mamma och lillebror hem från London! Så nu är jag här hemma igen. Fortfarande mår jag inte bra. Nu börjar halsen göra riktigt ont och den är riktigt svullen. Känns nästan som att jag har feber också. Men jag har iallafall gjort tyska läxan, packa upp får jag göra en annan gång.

Mamma och lillebror vet vad jag gillar :) Skittles i mitt hjärta!


Jag har hela tiden sagt att jag vill ha vita pärlarmband till min balklänning, men vill hellst inte ha något billigt köpt på typ glitter, så kommer mamma hem med perfekta armband från London! Wiii!



Perfection?

Kategori: Allmänt





You just don't give a fuck

Kategori: Allmänt

Men Åke...

Kategori: Allmänt

Idag mådde jag ännu sämmre. Men jag tog mig i kragen om det är så man säger, fixade mig och åkte iväg till Lovisa på eftermiddagen. Michaela var redan där så vi började filma våran underbara film som vi håller på med på bilden i skolan. Det var kul. haha! Alltså mina kompisar..... varför är jag med dom??
Jag gick på medicin medans jag var där, men nu har den gått ur kroppen så jag ska väll somna i soffan eller något sådant skoj.


Jag är sjuk. IGEN

Kategori: Allmänt

Hittade massor av bilder från de gamla goda tiderna






God nAtt

Kategori: Allmänt

Jag mår jätte illa. Usch. Jag har ont i huvudet. Ont i magen. Är yr i huvudet. Och det känns som att jag ska spy eller något. Inte kul.

Nu har jag klarat av lite mer än ett dygn hemma hos min far. Bara 6 dygn kvar... Jippie. Nu ska jag sova.
Lovar att uppdatera lite roligare och lite bättre i framtiden.
Kyss

Dåliga morgonar

Kategori: Allmänt

Jag har inte tränat på typ två och en halv vecka. Så just nu står min mage ut som en jävla flagga eller något. Jag ser ut som Homer Simpson. Och det går ju inte och döja med någon tröja alls. FML. Idag är en dålig dag så håller er borta från mig. Tack på förhand.

:)

Kategori: Allmänt

Jag är sne

Kategori: Allmänt

Idag har jag lekt hemmafru. Jag har lagat mat åt min familj, bakat och städat. Ändå har jag hunnit med att njuta av solen och värmen och pluggat både tyska och biologi, och klockan är bara 3! Känns rätt så bra.
Igår snöade det och idag är det 22 grader i solen. Jag typ svettas ihjäl! Det är ju nästan shorts väder. Men det är ju bra :)

Stekta gröna tomater... typ

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på John Tucker must die. Haha får se om den är så bra som den låter? Har precis ätit första jordgubbarna för i år (MUMS) och kollat på Stekta gröna tomater (en film). Den var jätte bra men alla dog ju... 

Ha en trevlig lördagskväll!

God morgon!

Kategori: Allmänt

Jag sitter och äter frukost helt ensam. Jag tror jag är ensam hemma också men inte säker, mamma är iallafall ute och rider I SNÖÖÖN HAHA, förlåt... Fast det är lördag och det snöar och jag hellst skulle vilja ligga i soffan och kolla på tv hela dagen så har jag saker att göra. Vääääldigt viktiga saker också. 

FuckMyLife det snöar

Kategori: Allmänt



You try to be cool, but you look like a fool

Kategori: Allmänt

Vad är det som händer...? Jag har ingen aning faktigt. Jag är hemma idag på förmiddagen, men sen åker jag in till skolan i eftermiddag när jag har prov och grejer.
Allt hänger ihop, familjen, mig själv, skolan. Det blir aldrig bra häller, det är en ond cirkel som bara fortsätter och fortsätter få mig att må dåligare och dåligare. Tillslut är det för mycket och då bryter jag ihop. Sen börjar den onda cirkeln om igen och bygger upp något som jag tillslut inte klarar av att leva med. Jag är ingen som pratar om saker, vilket gör allt värre. Att hålla allt innom mig helt själv gör det jobbigare. Men vad ska man göra? Att trycka i sig choklad hjälper iallafall inte långsiktigt.

Streeess

Kategori: Allmänt

Torsdag
*Historia prov
*Italienska prov
*Spexfoto
*Filma bildprojekt
Fredag
*Samhällskunskaps läxa
*Andas

Två dagar kvar av skolveckan, mycket att tänka på. 4 av 5 saker är till imorgon. Har bara suttit vid datorn sen jag kom hem. Inte bra. Hade tänkt läsa nu innan maten, men icke sa nicke. Mamma ringde just och bad mig göra maten också. Så nu har jag ännu mindre tid på mig att plugga. Så jävla stressad just nu. Vet inte om jag borde va det, men det är jag. Ha det gött


Varför ligga bredvid när man kan ligga på? Tack snälla katt för att du respekterar mig och min dator. Fan va tjock han ser ut att va.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jaha, då var lovet över. Har redan två prov på torsdag. Toppen! Sitter i sängen nere i källaren med min dator, som jag och mamma hämtade innan vi åkte hem, och mina historieböcker. Det är så varmt och skönt här nere. Sitter i myskläder och bara myser medans det regnar där ute. Hihi :)
Ikväll är det finalen av Top Model Sverige! Woho!

Haha det ser ut som en liten jungel här utanför. Livet i skogen!

...

Kategori: Allmänt

Min dator är på reparation. Jag får hem den imorgon. Så länge kan ni titta på den här bilden som jag hittade bland mina bilder på mammas dator. haha! Visst är dom söta:')

Naglar och Glad Påsk!

Kategori: Allmänt

Jag har har haft en jätte mysig påskafton. Vi har inte gjort så jätte mycket, men hela familjen har umgåts och haft trevligt tillsammans, det händer inte så ofta. Jag och min äldre "stepsister" bestämmde oss för att fixa våra naglar, riktigt roligt hade vi :)





Andra handen blev så mycket finare men efter som att jag är högerhänt var det lättare att ta kort på den här... tönt

Nytt grafikkort? eller vad det nu heter...?

Kategori: Allmänt

Någonting är fel med min dator. Allt ser helt konstigt och utdraget ut. Har kollat alla inställningar och sådant men allt är liksom som det ska... Kanske behöver ett nytt grafikort (som jag tror att det heter). Aja, får hoppas att det fixar sig :) 

Gick upp riktigt tidigt idag, typ 8. Åkte till gänby. Köpte ett par träningsbyxor(shorts). Åkte runt hela stan och sedan hem. Sen nu ikväll kom mammas sambos dotter och hennes pojkvän :) Dom ska va här i uppsala nu i påsk och bo med oss, trevligt trevligt! Jag hade tänk lägga upp massa bilder, eller inte såå många men typ 3. Men jag är så grymt trött så det får bli en annan gång, plus att min dator är som den är just nu... Så det får bli en jätte fin webb kamera bild på mig istället till detta underbart underhållande blogg inlägg :)
God natt

Balklänningen har kommit!

Kategori: Allmänt


Super dålig bild och super smutsig spegel, jag vet. Men bättre bild kommer väl både på klänningen och den nya mobilen :) Men nu har jag just kommit hem från en promenad/jogging tur så jag krypa ner i sängen och kolla på film eller något...

Nu är den här! Trevligt trevligt :)

Kategori: Allmänt


Superdålig bild men skitsamma :D

Real eyes Realize Real lies

Kategori: Allmänt

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag riktigt tidigt. Har inte sovit bra alls inatt och vaknat flera gånger. Jag tror de var för att jag var orolig över min ekonomi! haha! jag typ drömde att mina pengar inte räckte till och att jag fick ångest över vad jag skulle köpa. Men det jag behöver köpa är ett par tränings byxor jag kan ha i sommar och en ny puder. Idag köpte jag en ny puder och jag har fortfarande pengar kvar att köpa träningsbyxor för, så nu känns det bra :) haha.

Idag har jag följt med pappa på visning på en villa och ett radhus. Jag gillade villan bäst, den var hur mysig som hellst men ändå väldigt modern :) Och jag vet att ni bryr er ;)