Kul med regn en hel vecka

Kategori: Allmänt

Det är ju kul att Juni börjar med 6 grader och regn.
Dessutom ska vi vara ute hela dagen imorgon, så jag kommer bli sjuk lagom till balen som är på måndag. KUL

Sov sött

Kategori: Allmänt



Idag har jag fått så många saker gjort. känns alltid så bra, speciellt så här på slutet. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så grymt trött.
Sov sött

Paris

Kategori: Allmänt

Hittade massa mobilbilder från Paris när jag var där med mamma för två år sen. Gud vad jag längtar tillbaka!





Fyfan

Kategori: Allmänt

Vilsna flickor på någon tunnelbanestation någonstans i stockholm


Jag orkar inte. Är så fruktansvärt arg. Inte vet jag varför häller, 100% säker på att de inte är pms. Dagen har varit kaos. Skulle åka till stockholm med klassen men tågen gick inte som de skulle så efter 4 timmar kom några av oss fram. Sen har jag bara varit smått irriterad hela dagen och nu orkar jag inte mer. Vissa stunder har varit roliga, t.ex. när jag o Jennifer skulle på toa och det stog en man där inne. hahah. Några fina minnen har jag fått av dagen men nu ska jag gå och gråta i ett hörn. 



Life is unfair

Kategori: Allmänt

The ugly truth

Alla bilder från WeHeartIt.com

Myys

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i statsparken och spelat kubb, ätit jordgubbar och glass med Lovisa, Michaela, Joel, Martin, Erik och Michael. Det var super mys, men sen åkte jag till farmor o farfar och umgicks lite med min familj. Planerade även sommaren. Jag har 17 lediga dagar då jag är hemma. Jag som trodde att jag skulle vara hemma jätte mycket. Aja haha det blir nog bra :)



Dom två senaste bilderna är från Michaelas Blogg 

Sista bilden från Lovisas blogg



Ibland orkar jag inte med mig själv. Det heter kiosk.

Kategori: Allmänt

Saknar mitt långa håååårrr såååå mycket

Kategori: Allmänt


Men vadå? har inte alla en vit ruta i fäjset?

Underbara fredag!

Kategori: Allmänt

*Skola
*Sola
*Klippt håret
*åkt moped med Lovisa
*Haft taco kväll + film hos lovisa
En rätt awesome fredag alltså. Nu ska jag snart sova för imorgon har jag saker att göra!



Fick också brev om att jag fått sommarjobb! Jag ville ha barnomsorg, alltså leka med barn hela dagarna, men nej nej, jag ska Städa och jobba i en tjosk på en badplats i björklinge. KUUUUUL.

God natt

Kategori: Allmänt

Nya shorts. fuck yeah det är sommar

Kategori: Allmänt

Nu är det väl sommar på riktigt. Snart behöver man väl inte ens jacka på morgonen. Det var liksom 10 grader när jag gick upp halv 6.  Efter skolan köpte jag iallafall ett par shorts från gina. Naajsss. Nu ska jag försöka få någonting vettigt gjort. Lagade mat de första jag gjorde när jag kom hem, så nu måste jag plugga. See yaa

Amen

Kategori: Allmänt

Denna dag har varit toppen. Men lite smått frustrerad över lärarnas planering. Den här veckan kommer va jätte stressig, fast jag är ju sån som stressar upp mig över ingenting. Har iallafall koll på läget och har pluggat sen jag kom hem, med paus för matlagning. Ikväll ska jag försöka kolla lite på Eurovision song contest. Får se om jag pallar att kolla på hela, det är ju mellan 21-23. uugh.



Vad brukar jag göra när jag är ledig?

Kategori: Allmänt

Jo, jag brukar ju städa och baka! Det är precis vad jag har gjort denna lediga dag. Mamma hittade rabarber i trädgården som jag gjorde en smulpaj med, det blev också en hallonpaj. Sen har jag också soooolat, läst i boken jag läser på svenskan i skolan, gått på en promenad i skogen(ingenting att rekomendera, myggen har kommit :( ) och nu sitter jag här och ska väl börja laga mat om en stund.



Hemma!

Kategori: Allmänt

Har nu kommit hem från farmor och farfar. Det har varit helt underbart. Förutom att äta massa god mat och goda bakverk så har jag solat en massa och varit ute i det underbara vädret :) Som tur är så har jag inte gått upp någonting i vikt, men oj oj oj vad hon proppar i oss, det kan inte vara hälsosamt.
Nu blir det Big Brother!




(satte endast på mig en tjocktröja för att jag satt i skuggan på eftermiddagen när de blåste lite smått, men insåg att de blev för varmt.)

Är hos farmor och farfar

Kategori: Allmänt

Kommer hem på söndag kväll. Ha de gött!



I still turn to you...

Kategori: Allmänt


Den blir bättre lite längre in i låten. Så fint att han skrev den till sin mamma :)

Hello

Kategori: Allmänt

Min framtida man kommer bli en lycklig man. Jag städar, bakar, diskar, lagar mat och tar mig tid att sola, kolla på tv, fota och ta en nap. Det känns så bra när man hinner med mycket på en dag och ändå har tid att kolla på film med lillebror utan att det blir jätte sent. Låter jag lite vuxen nu? aja skit samma :) Sitter vid mammas skrivbord och äter upp mina sista skittles, åååh nu blir jag ledsen. Ska kolla på Notting Hill med lillebror snart.



Den 4/6 närmar sig. Snart är det dags för bal!

Kategori: Allmänt





Att träna är så jävla överskattat

Kategori: Allmänt





PÖSS PÅ ER


OCH NEJ JAG SER INTE UT SÅDÄR

Snabb uppdatering

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men jag har inte riktigt orkat. Sorryy!

Men under dessa dagar har jag:
*Skaffat mig ett par balskor (dock inte vita... cut cut cut)
*Spytt pga okänd anledning. Började med att jag hade ont i magen och huvudet på torsdagskvällen, sen spydde jag på fredagen och nu mår jag illa för att jag inte har ätit på två dagar. Kul va :)
Inte så mycket som ni gått miste om. Men nu är jag back on track.
Och jag tycker att det kan sluta regna, tack!

Bläää

Kategori: Allmänt

Jag är så täppt i näsan så jag orkar inte! Somande när jag kom hem och sitter nu och degar i sängen. Vilket liv jag har. Alltså, jag undrar hur många gånger, eller kanske hur många dagar sammanlagt jag har varit sjuk/förkyld de senaste två-tre månaderna. Jag orkar inte mer. För jag är inte tillräckligt förkyld att va hemma eller så. Men jag blir så utmattad av skolan att jag inte orkar göra någonting. Bläää

haahhahaah....

Kategori: Allmänt


(ursäkta kvalitén)

God natt :D

Kategori: Allmänt

Jag gillar att det ser ut som att jag har en blåtira på ena ögat på grund av skuggor och jag vet att det är den fulaste bilden med sämsta kvalitén ever :) haha, kul. Nu säger jag god natt. finns inte så mycket att säga. Jag har italienska prov imorgon, och jag har glömt bort att plugga, woho! Och neeej jag ska inte börja lägga upp massa webkamera bilder i framtiden. Men jag lovar inget.
Nu ska jag lägga mig ner med min lite för varma vetekudde och försöka somna med mensverk. Det ni pojkar!
Cya!

Naturlig skönhet? njaaaa...

Kategori: Allmänt

Nu har min storebror hjälpt mig att hitta webbkameran på min dator! :) Den fanns tydligen hela tiden men heter LifeFrame och inte Webb kamera. Känner mig så bra just nu...
Sitter här helt osminkad i mys kläder och har just gjort tyska läxan. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra tills Big Brother börjar. Några förslag?



Please.

Kategori: Allmänt

She don't kiss the way I kiss,

Kategori: Allmänt

and she don't rock the way I rock,
She sure don't fuck the way I fuck.

Idag kändes allt hopplöst. Låg bara i sängen hela förmiddagen tills jag hittade ett svart nagellack som jag bröjade leka med. Slutade med fransk manikyr i svart. Lite spontant emo inspirerat, om det makes any sense at all. Sen bakade jag muffins, för jag ville det. Men orkade igentligen inte, men gjorde det ändå, mm... alltså jag är helt konstig idag, vet inte hur eller varför. Ska snart kolla på poppers pingviner. Den tycker jag är rolig.
Ooooccchhh jennifer och michaela har lyckats få mig att lyssna på Chris Crocker- Second to none. åh herre gud jag är besatt. Nu kan jag iallafall sjunga med dom istället för att sitta i ett hörn och skära mig med mina emo-naglar. 

 

WWW.weHeartIt.com

Kategori: Allmänt


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                    
                                                           
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
                                                             

....

Kategori: Allmänt

Jag är trött, har ont i huvudet, har ont i hela kroppen och är hungig. Skolan är tillbaka! Ikväll åker jag till pappa för imorgon och på fredag kommer vi inte ha något varmvatten här hemma, så då flyr jag.
Här är några bilder från valbrog som jag snott från Michaelas och Loviasas bloggar.
Ciao!




Valborg!

Kategori: Allmänt

God morgon! Gud vad trött jag är. Valborg var väldigt lyckad. Hade super kul och jätte mysigt med tjejerna först på stan. Vi började med att sitta i stadsparken men det vara lite halvtråkigt så vi begav oss till economicum där det var fullt ös haha. Sen satt vi där och hade det kul tills vi åkte hem till Jennifer, grillade och badade badtunna. Jag får inte glömma att jag blev skummattakerad av ca 5 älder killar på stationen. Dom kom från ingenstans (det var bara jag som inte såg dom...) och typ slängde skumm över mig från alla håll och lyfte upp mig och höll fast mig massa saker, jag vet inte vad...! så random hah!

Det kommer säkert massa bilder senare.


OBS jag har blivit laktosintolerant igen. (översättning: Jag tål inte mjölkproducter och sådana saker. KUL FÖR MIG.)