Måndag

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit irriterad och bitter mest hela dagen. Det var kul att träna med Frida, vi båda var väldigt trötta redan från början, men jag tycker vi kämpade på bra! Innan jag åkte iväg till gymmet han jag plugga i nån timme, det ska jag fortsätta med nu ikväll. Det lär ju inte bli något skolarbete gjort imorgon då det är valborg och på onsdag är jag nog ganska trött. Tänk att det är maj på onsdag, helt sjukt vad tiden går fort!
 
Aa, så jag ska helt enkelt plugga nu. Men har ingen lust med det alls. Jag fastnar bara på facebook fast att det inte finns något nytt att se. Typ som ett tomt kylskåp, man går tillbaka hela tiden fast att man vet att det fortfarande är tomt. Haha, vilken bra referens!  Nu ska jag ta tag i mitt liv. eller något.
 

Min söndag

Kategori: Allmänt

Min söndag hittills:
Springtur med lillebror
Gjorde shake på mjölk, banan och proteinpulver m. chokladsmak. Tumme upp!
Duscha
Äta lunch
Plugga om sovjet under kalla kriget
Kolla på Homeland
 
Min söndag nu:
Skriva om Mozart
 

2013-04-27

Kategori: Allmänt

Idag fick jag äntligen sova ut! Har varit väldigt trött sen konserten. Jag gick inte uppförän halv tolv, vilket inte är likt mig. Jag åt frukost medans jag kollade på Hart of Dixie och sedan tog jag med lillebror ut på en springtur i solen, han cyklade och jag sprang. Så mycket roligare när man är två som är ute, han var väldigt bra på att peppa mig, haha! 
 
 

 

 

Hästflytt mm.

Kategori: Allmänt

Åh äntligen fredag! Den här veckan har gått snabbt, ändå har den varit lite småjobbig och det känns som att det jag gjorde i måndags var för två veckor sedan. Veckans höjdpunkt var ju såklart Justin ;) Och nu är det bara 12 dagar kvar till nästa konsert: One Direction! 
 
På fredagar har jag ju bara 3 lektioner och sedan slutar jag 12.15. Men idag hade jag utveckligsamtal 12.30 och ett prov på reststugan som jag missat förrut. Och den började inte förän 14.30... Så jag gick och gymmade lite snabbt där emellan.
 
Jag var inte hemma förän runt fem och halv sex kom mamma och hämtade mig, vi åkte till stallet och skulle hjälpa en kompis som skulle flytta sin häst. Det var jättemysigt och det gick hur bra som hellst! Han gick in i trailern direkt utan protester :) Skönt! 
 
Jag hade ingen smuts-jacka och inga stövlar hos pappa så mamma fick ta med det hon hittade... Hah!
 
 

24.04.2013

Kategori: Allmänt

 
En helt galen dag!!
 
Jag och Louise gick från skolan halv elva. Vi gick till coop och köpte mackor och lite smått och gott innan vi gick vidare till stationen. Där träffade vi Louise kompis Caroline som också skulle följa med. Vi tog oss med tunnelbana och pendeltåg ända fram till Globen.
 
Vi var där runt 13.00 och vi var nästan först i kön. Där satt vi i fem och en halv timme. De släppte alltså in oss halv sju. Vakterna var jätte snälla och trevliga, men stränga när det gällde regler. Inget spring, ingen ska tränga sig i kön, man får gå ifrån kön i max 20 minuter (gå på toa, sträcka på benen, köpa mat osv.)  annars ryker ens plats i kön och man får ställa sig längst bak. Efter några timmar var det en flera meter lång kö bakom oss med flera hundra personer. 
 
Ett tag la jag och Louise oss ner och skulle vila lite. Helt plötsligt börjar alla i kön skrika och bli helt galna. Det var RMM som gjorde en video och de låtsades att Jusin gick förbi! haha! Ni har säkert sett den med limon på facebook!
 
Som sagt så fick vi gå in halv sju. Där rök också våra platser längst fram vid scenen, genom att folk trängde sig. Men vi hade ändå bra platser.
 
Vi satt på betonggolv inne i globens arena (man fick inte stå pga trycket som skulle bildas om alla packade ihop sig längst fram) i ca en och en halv timme innan förbandet började. Lite halvdåliga 14-åriga svenskar som gillade att hoppa runt på scenen. 
 
Ännu en timme gick och jag mådde väldigt dåligt, jag var trött, hade lågt blodsocker, druckit för lite osv. Men sen, strax efter klockan nio började nedräkningen! Och sen kom sjävaste Justin Bieber. (Han var alltså inte sen) Det var helt fantastiskt och jag började faktist gråta under två tillfällen, först i början när jag insåg att han faktist stog där på scenen och känslorna bara svämmade över, sen när han sjöng U smile. Då hade jag glömt bort illamåendet och det var bara så underbart!
 
Jag har inga ord för att beskriva hur det var. Det är absolut något jag kommer minnas för resten av livet.
 
okej, här kommer väärsta bildbomben med ett urval av alla bilder jag lyckades ta :)
Obs, jag har personligen tagit alla bilder med min egna kamera.
Om någon vill låna/kopiera/spara bilder så är det helt okej om ni säger till först så att jag vet om det :) tack!
 
 
 
 
 

justin bieber

Kategori: Allmänt

Okej. Imorgon kör vi. Kan inte fatta att jag kommer att se honom. Det betyder så sjukt mycket att jag har fått chansen att få gå på en av hans konserter. Det finns så många som inte får ta del av en sådan här upplevelse. Jag ska inte hålla värtsa talet nu haha. Men aa, nu vet ni vad jag ska göra imorgon! 

Då var det måndag igen då

Kategori: Allmänt

Har egentligen inte gjort något särskillt idag. Genomgång på psykologin och enskillt arbete (prata med kompisar) på samhällskunskapen.
 
Efter lunch hade vi idrott och då skulle vi göra ett livräddningsprov i vatten. Så vi åkte till Fyrishov och gjorde det. Det var hur kul som hellst att bada! Jag, Frida och Amanda gick till äventyrsbadet medans vi väntade på vår tur, så sen när vi skulle livrädda så var vi lite trötta... haha, smart! Jag, Frida och Isa belönade oss med en glass efteråt :)))
 
Meeen sen kommer det roliga, jag gick vilse! HAHA, vid fyrishov. Jag skulle till bussen på stora vägen och kännde inte igen mig åt något håll. Det slutade med att jag genade genom ett bostadsområde och hamnade vid thorbjörnstorg... lyckat!
 

hope

Kategori: Allmänt

Bikini, träning och sooola

Kategori: Allmänt

Idag skulle jag ju ha pluggat hela dagen! Men så blev det inte. Åkte in till stan och köpte en bikini. Toppen är köpt på cubus och nederdelen på H&M för jag gillade verkligen inte nederdelen som matchade från cubus. Men den från H&M är helt svart så den matchar till allt! Sedan Tränade och solade jag. Jag hade tänkt göra det på förmiddagen, men kom inte iväg förän runt ett och var inte hemma föräns nu. Så det blir att plugga ikväll, yay!
 
Btw, kan inte fatta att det bara är 4 dagar kvar tills att jag ska få vara i samma lokal som sjävaste JUSTIN BIEBER. Det är så sjukt att det inte går att ta in. *Fangirling*
 
 

Fredag

Kategori: Allmänt

 
Jag har haft så kul idag! Var tillbaka i skolan, äntligen! Hade bara två lektioner (och sovmorgon) så det var ganska chill :) Kan inte säga att jag gjorde särskillt mycket under de två lektionerna men det var jättekul att träffa mina vänner! 
 
Nu har jag iallafall kommit hem och ätit lunch, ska ta tag i allt skolarbete jag har missat osv. 
Det känns lite bittert att det redan är helg, eftersom att jag tycker det är sååå sjuukt tråkigt att vara ledig, jag är konstig jag vet. Men jag har en del saker att göra (bl.a. köpa bikini och short, sola, gymma, fixa jobb-blanketter osv.) och så har jag vissa saker jag måste göra (Kultur och idéhistoria arbete, historia arbete, engelska uppsats, samhällskunskaps frågepapper, människansk språk prov att plugga till osv.) Så min helg lär ju inte direkt bli tråkig ändå :) 
 

Hemma idag igen

Kategori: Allmänt

Jag blir hemma idag igen. Så hemskt att vara sjuk, speciellt den här veckan då alla lärare har lagt alla examinationer! Har missat 3 av 5 inlämmningar/prov/presentationer.
Var så taggad på att bara checka av grej efter grej. Men nej, istället ligger jag hemma och kan knappt sitta upp. Men idag har jag ingen feber, vilket är possitivt! Kanske åker till skolan imorgon, har bara två lektioner då. Men det beror på hur jag mår då.
 
ps. Ännu en serie påbörjad! Homeland heter den, jättebra! Märks det att jag inte har något liv?
 

Sjuk

Kategori: Allmänt

.

Livet är frustrerande ibland

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag upp med ont i halsen! Usch, jag hinner verkligen inte vara sjuk den kommande veckan :( Nationella prov, Kultur och Idéhistoria prov, Tyska prov, Psykologi redovisning (film) och Människans språk prov... Jag känner mig relativt förberedd inför de alla och vill verkligen inte skjuta upp något just nu. Vill checka av veckan och gå vidare. Känns också lite bittert att inte kunna träna, kanske gör det imorgon ändå, jag ska ändå sola och har en håltimme på tre timmar. Men åh andra sidan så kanske jag blir ännu sjukare då.
 
Trötter
 
 
 
 

2013-04-12

Kategori: Allmänt

Känns lite som söndag idag, var nämligen ledig i fredags också! Chill skola jag går på :) 
Idag vaknade jag upp och hade ingen lust att göra något alls. Det var verkligen en dålig dag. Jag tappade hoppet helt när jag såg att det snöade för fullt. Så jag har varit väldigt slapp idag, har inte ens tränat någonting. Lite amerikanska pannkakor och plugg har jag gjort i all fall. Jag ska duscha nu, sen blir det nog filmmys!
 

Nationella prov

Kategori: Allmänt

Har precis skrivit klart mitt tal till det muntliga nationella provet i svenska. Tills nu har jag tyckt det varit jätte svårt att komma på något bra att skriva, men ikväll hade jag värsta "flowet". Det ska presenteras på måndag och jag har varit jätte stressad över det hela veckan! Men nu känns det riktigt bra. 

yep

Kategori: Allmänt

Skoltrött och så

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Just kommit hem igen från att ha övningskört. Körde en stund igår också, tycker det går väldigt bra :)
 
Slutade skolan redan innan lunch, men jag gick och gymmade innan jag åkte hem så jag var inte hemma fören runt två. Har inte gjort något annat än att laga mat. 
 
Förövrigt har jag ingen lust alls att gå till skolan imogon igen. Blev så sjukt skoltrött nu efter lovet. Har aldrigt riktigt varit det förr, det känns inge bra. Det är typ  deppremerande. 
 
 
 
 
 
 

 

Hej Hej

Kategori: Allmänt

Om en stund ska jag börja laga tacos till familjen, sen åker jag till Louise ikväll.
Dagen har för övrigt bara bestått av Suburgatory, pms och våfflor. Suburgatory är min nya serie jag kollar på. Pretty little liars och Hart of Dixie håller ju fortfarande på men går ju bara en gång i veckan nu. Måste ju ha något att göra under tiden! 
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

 Idag åkte skinnjackan fram! Jag vet att alla andra har haft sina i några veckor redan, men jag har tyckt att de varit för kallt. Det har varit sååå varmt idag, när jag kom hem från stan satte jag mig på verandan och njöt av solen medans jag läste lite om Kalla kriget. 
 
När jag var inne i stan på förmiddagen tog jag bland annat bort mina stygn på ryggen, det gjorde ont! Typ som sprutor, och jag är ganska känslig för sådana.
 
På väg hem stannade jag och mamma till vid min fasters nyöppnade klädbutik på Thorbjörnstorg, det var jättefint och kul att se att det går så bra. Butiken heter Curvy Fashion och ligger som sagt på Thorbjörnstorg, mittemot ica och coop, där swedbank låg förrut. Väl värd att besöka om du är lite kurvig! De har alltså bara större storlekar, men snygga kläder! 
 

träna träna träna träna träna

Kategori: Allmänt

Idag gick jag upp tjugo över åtta för att äta frukost osv innan jag kunde bege mig till gymmet. Där träffade jag Louise och Frida, så duktiga vi är! Hade redan innan sådan sjuk träningsverk i hela benen så det var ganska jobbigt. Men sååå skönt! Älskar att träna, det är livet. Seriöst, det är typ mitt liv. Har ju inget annat att göra, så varför inte satsa. 
 
(Nu kan man ju säga att det är vår. På väg in till stan såg jag massa barn cykla runt eller leka med sina sparkcyklar! Så underbart! Känner också att det är dags att sola snart, känner mig onödigt blek.)
 
Nu är jag väldigt trött och lagom hungrig, tycker pappa kan komma hem snart och laga mat. 
Jag är 100% osminkad, har halvblött hår och ser allmänt otrevlig ut, därav en störd bild. 
 

måndag 1/4

Kategori: Allmänt

Glad måndag! Eller...
 
Idag är det ännu en tråkig dag. Värt att blogg? svar nej. Men jag har inget annat att göra.
Var en sväng till ikea med pappa och köpte en typ byrå till mig så att jag kan förvara mina saker. Nästa inköp lär väl bli min soffa, men då måste vi låna farbrors skåpbil, så det kan dröja. 
 
Tänkte ta en springtur idag med, men jag orkar inte (och sen klagar jag på att jag är tjock, har tråkigt och bla bla bla). Den får bli imorgon istället, innan jag far till gymmet. 
 
kuligt.