jag är så fruktansvärt irriterad

Kategori: Allmänt

Jag är så fruktansvärt irriterad på alla killar därute. Allt som betyder något är utseendet. Jag vet att många killar säger "Jag är inte som alla andra, jag bryr mig inte bara om utsidan, det är insidan som räknas." Men i helvet heller, hur ofta ser man det i verkligheten? Det är alltid dom smala tjejerna med push-up och för tajta och korta kjolar som får uppmärksamhet. Då spelar det minsann ingen roll om man är hur dryg som hellst, för personligheten märker man ändå inte när man ligger med henne. Det är ju det killar vill, är man inte med på att ligga då är man ingenting att ha. Jag har fått nog av alla dom här ytliga lekarna vissa tjejer håller på med. Klär ut sig till nån jävla slampa för att få uppmärksamhet, vilket dom självklart får. Sen om man ser ut som en gris i ansiktet spelar det ingen roll. Huvudsaken är att man har stora bröst och en fin rumpa. Resten är värdelöst. Så alla ni som är precis som jag: Fula, äckliga, har dålig självkännsla och små bröst, ni kan ju redan nu bli lesbiska, för inga killar vill ha oss. 

14

Kategori: Allmänt

God morgon! Är precis klar med att fixa mig, ska åka in till stan och träffa min älsklig Jennifer om ca en halvtimme. Sen får vi se vad som händer, det är väl halloween idag... eller är jag helt ute och cyklar? Det är i alla fall superfint väder och jag är glad!

15

Kategori: Allmänt

Dagen började väl inte så bra. Man måste inte tycka om alla människor och man måste inte alltid hålla allt inom sig, men man bör ändå visa respekt, och man får inte ta till med våld. Det slutar aldrig bra. Båda blir sårade, en fysiskt och en psysiskt (eller vad det heter.) Men sånt är väl livet, det går upp och ner. 
Resten av dagen har varit välidgt lugn, har endast varit i köket. Bakde chokolate chip cookie och scones. Fikade med dom få familjemedlemmarna som var kvar hemma när det var klart. Nu är dom och gör ärenden och jag är ensam hemma. Kommer förmodligen soman snart för jag är så sjukt trött. 

16

Kategori: Allmänt

Vad dagen har att erbjuda:

Lovet just har börjat och jag har tråkigt

Kategori: Allmänt

t l

18

Kategori: Allmänt

Jag kom inte hem speciellt sent igår, kanske runt 11, men gick inte och la mig direkt så jag vaknade inte förän halv tolv idag. Åkte in till Uppsala och gjorde en massa ärenden med mamma under eftermiddagen och nu har vi just kommit hem.
 
Det är för kallt för att gå ut, men jag vill sitta mitt i dörren och lukta på den frächa luften.

Hej höstlov

Kategori: Allmänt

Vilken skön fredag, hade bara två lektioner. Först klädde vi ut oss till greker och pratade om filosofer, den andra kollade vi på film och fick chips & godis av lärarna. Sen gick jag på stan, hittade en vinterjacka, en top och en foundation. Nu ska jag fixa mig liiiite och sen åka till Louise för en filmkväll :) See ya
 
 

...

Kategori: Allmänt

Såååå, det snöar alltså i uppsala? Inte här ute i läby, thank god! Nu blir jag helt depprimerad. Svensk vinter är inte att leka med. Alltså, nejtack. Snön och kylan kan gå och dö. 
En dag kvar sen är det två veckors lov! Ska bli väldigt skönt, bara det inte kommer mer snö.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Var i skolan i en halvtimme idag. började 10 och slutade ca 10.30. Hade bara en engelska presentation på ca 40 sekunder sen kunde jag sluta. Så jag och några kompisar åkte till Julius och "pluggade" lite. Sen tillbaka in till stan för att äta och sedan åka hem. Har pluggat nonstop sen jag hem. Nu kan jag i alla fall allt till italienska provet och lite om filosofen Aristoteles. Alltid någonting. Snart blir det svenksa hollywood fruar och sedan går jag och lägger mig.

 

Buona sera

Kategori: Allmänt

Idag har varit toppen. Jag är väl fortfarande inte på topp men jag har kunnat njuta av dagen i alla fall. Hade bara två lektioner och sedan idrott, vi boxades och grejer och det var jätte kul men sååå jobbigt, förväntar mig träningsverk imorgon! Sitter nu och pluggar italienska till provet på torsdag. Det ska nog gå bra!

rubrik

Kategori: Allmänt

Så sjukt uttråkad. Har ont i huvudet och mår illa. Har inte gjort någonting idag heller, inte ens ätit eller druckit. Känner mig bara så nere. Ingenting är kul, har inte lust med någonting och ändå klagar jag på att jag inte har något att göra. Vill egentligen bara sova bort hela dagen men det kan jag inte. Istället kollar jag på nyheterna, har i läxa att välja ut tre nyheter per dag den här veckan. Det är iallafall roligare än att läsa typ 113474 sidor. 

määää

Kategori: Allmänt

Vart tog mitt liv vägen?
Nej juste, jag har aldrig haft något...
Desperate housewives (och The notebook) och fixat naglarna. Har seriöst inte gjort något annat. 
 
 
 
 
 
 
 
 

kbry

Kategori: Allmänt

Slutade 10.15 igår (fredag) så efter skolan trändade jag och sedan solade jag. Sen åkte jag och några kompisar hem till Frida, åt pizza och kollade på New moon. Kom hem runt 6, åt middag och åkte sen in till stan och gick på bio med mina älsklingar Lovisa och Jennifer. Vi såg Ted och den var så bra haha, rikitigt rolig! Idag ska jag typ bara vara forever alone. Det är alltid på fredagarna ALLT händer. Resten av helgen är bara tråkig. 
 

Never was I ever, girl, so pretty

Kategori: Allmänt

Temadag

Kategori: Allmänt

Idag hade vi en temadag i skolan. Det var bara ettorna som var där och det var faktist riktigt kul. Man typ reste till olika länder och löste uppgifter, sen åt vi tacos och glass. Slutade 5 och tränade sen (hahhaha det rimmar), så jag kom inte hem förän halv 8, tills nu har jag förberätt inför engelskapresentationen och gjort tyskaläxan, så nu ska jag sova, god natt!
 

Hej pms

Kategori: Allmänt

Ingen kul dag alls. Själva skolan var helt okej, förutom matten. Men efter lunch så har allt bara varit dåligt och jobbigt. Jag tappade livslusten. Orkar inte med mitt äckliga liv. Just nu känns det bara som att ingen bryr sig, alla är arga på mig och ingen vill ha mig. Men så är det när man har pms. Träffade Lovisa och Jennifer en snabbis innan jag åkte hem. Det var kul, fast jag var arg.
 

PMS+ingen chokladsås=problem

Kategori: Allmänt

Jag satt och pluggade till ett prov jag har imorgon som jag inte fattar ett skit av när jag kom på att chokladsås är gott. Choklad är allt jag tänker på när jag har pms, och gissa om jag blev arg när vi inte hade någon chokladsås hemma?! Men det tänkte jag att jag löser det genom att göra min egen chokladsås (mammas recept). Det gick bra tills jag hade hällt det på glassen och det stelnade till en stor, hård klump som knappt går att äta. FML.

Naglar

Kategori: Allmänt

....

Kategori: Allmänt

Sitter i mitt rum och pluggar italienska på glosboken.se medans jag skypar med lillebror som är i rummet bevid. Vi lever i den virtuella tidsepoken.

Aktiv lördag

Kategori: Allmänt

Igår efter skolan åkte jag hem till Frida, vi var 4 stycken som åt tacos och kollade på twilight. Den första filmen är ju  så dåligt gjord att man inte kan ta filmen seriöst. Aja, kom hem strax före ett och gick och la mig direkt. 
Idag när jag vaknade (ca 11) så var jag ensam hemma, så jag satte mig i soffan och kollade på film medan jag åt frukost. Sen hade halva dagen gått. Andra halvan av dagen har jag ängnat mig åt skolarbete. Tyska läxa och så har jag gjort en video i windows movie maker som jag och Desiré ska presentera på engelskan (om Lana Del Rey). 
Oh juste, i natt när jag kom hem hittade jag inslagna blommor på mitt skrivbord :) alltid trevligt med blommor!
 
 
 
 

The kite runner

Kategori: Allmänt

Heeej. Har varit en typ normal dag. Tränade efter skolan och just när jag gick ut från gymmet till bussen började det ösregna. FML. Nu har jag just gjort klart mina läxor och ska kolla på film och tycka synd om mig själv som har huvudverk. BYE

keep on swimming

Kategori: Allmänt

Jag är trööött. Hade boxning på idrotten och sen gymmade jag lite, det var kul, men jag är helt slut nu. Försöker plugga men jag är så sjukt trött. Ska nog packa ihop mina saker snart och gå och lägga mig tidigt. Jag har sovmorgon till 12.00 imorgon så jag kan ju plugga på förmiddagen, vilken tönt jag är :)

Guten Morgen

Kategori: Allmänt

har pluggat ända sen jag vaknade. Har ju prov imorgon. Men ska åka in till stan om ca en timme och sen åker jag till farmor och farfar.
Ha de braaaa

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Jag har haft en rätt så kul fredag faktist. Skolan var helt okej, Sedan tränade jag och efter det åkte jag och tre kompisar hem till en av dom och åt pizza och kollade på sagan om ringen. Vi köpte en och en halv påse lösgodis men vi åt typ ingenting, haha 173kr bortkastade... Iallafall så ville bl.a. Jennifer att jag skulle åka till typ knivsta(?) och vara med dom. Så när dom andra åkte hem så åkte jag dit istället. Sov kvar där och har just kommit hem. 
Nu ska jag plugga inför människans språk provet som jag har på måndag.

orka

Kategori: Allmänt

Vilken hemsk dag. Jag har bara kännt mig obekväm hela dagen. Bläää. Stannade kvar i skolan till halv 6 för att redigera klart en film som vi ska presentera imorgon, vi kommer få F. Nu är jag trött och äcklig och ska sova. Orkar inte ens visa en webcamera bild, så ni får en gammal. Hah vad kul. Imorgon är det fredag. 

God natt

Kategori: Allmänt

xoxo

Tisdag

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och kollar på Svenska Hollywood fruar, livet leker! 

Home alone

Kategori: Allmänt

Tränade efter en lugn dag i skolan. Nu är jag ensam hemma (bortsett från lillebror som sitter på sitt rum med stängd dörr och spelar dator). Antingen ska jag laga mat snart eller så ska jag baka kladdkaka. Kanske blir båda...