27 december 2012

Kategori: Allmänt

Jag förstår inte hur man kan bli så trött när man sover så mycket. Jag går inte och lägger mig särskillt sent, ändå vaknar jag runt 12. Det gjorde jag idag med. Åt frukost vid ett, sen fixade jag mig och åkte in till stan för att träffa Lovisa och Jennifer! Fikade lite och fixade ny mobilladdare och hörlurar till telefonen. Båda jag hade var trasiga. Sen var jag tvungen att åka hem med pappa ganska snabbt igen för mina bussar vart inställda (som vanligt...). 
 
Nu på kvällen har jag fått ihop ännu en IKEA möbel. Lite tårar och arga ord får man räkna med, speciellt när man från början har lågt blodsocker, är väldigt trött och har träningsverk i hela kroppen. 
 
Nu ska jag sova, imorgon blir det plugg! Kul att plugga på jullovet? Har prov samma dag som vi börjar igen. Inte okej.
 

Bra, UL

Kategori: Allmänt

Först vänta på bussen i en timme, varav 35 minuter utomhus i regn och minusgrader. Sedan blir man avsläppt mitt i ingenstans för att bussen inte går dit den ska. Där får jag vänta ytterligare 20 minuter i regn och kyla på att pappa ska försöka hitta dit. 
 
Jag ska inte skriva värsta inlägget om hur dålig Uppsalas busstrafik är. Men som alla vet, även UL och kommunen, så bor vi i sverige. Det blir snö på vintern. Det blir halt på vägarna. Borde man inte skaffa sig lite bättre bussar, vägar eller liknande så dom slipper ställa in alla bussar under vintern? 
 

jag har fått nog

Kategori: Allmänt

Vuxna säger att det bara är en tonnårs fas som går över. Att det blir bättre.
Men ska man tro på det när ens "tonnårsfas" har pågått i 7 år? När vuxna bara klagar på allt som tillhör vuxenlivet?
Ibland undrar jag om det verkligen blir bättre med tiden. Kommer smärtan i bröstet någonsin försvinna? Kommer det att göra ont varje gång jag ser mig själv i spegeln, går till skolan, går upp ur sängen, ser på min familj och allt vad livet innebär? 
När jag gråter mig till sömns om kvällarna är det inga hormoner. Det är verkligheten. Det är så här det är. Det gör ont och det är jobbigt.
 
Jag har länge tänkt att om livet gör så fruktansvärt ont att leva, är det då värt att leva? Jag menar, om det aldrig blir bättre?
Men sen har jag tänkt att jag vill veta vad som kommer senare i livet, jag vill veta vem jag kommer gifta mig med, vad jag kommer jobba med, hur mitt liv kommer se ut i framtiden. Att det kommer bli bättre är länge vad som har fått mig att stå ut. Nyfiken om vad som kommer sen. Men 7 år är en lång tid av väntan. Jag bara undrar hur lång tid det kommer ta? Hur länge måste jag leva med denna smärta, 7 år räckte tydligen inte. Och om det någonsin blir bättre, är det värt den långa väntan?

Julbak

Kategori: Allmänt

Den här helgen känns det som att jag har varit i köket heeela tiden. Har bakat, chokolate chip cookies, marzipan godis, morotskaka och just nu har jag sega chokladrutor i ugnen. Jag har uppdraget att baka till julafton! Jätte kul! På riktigt! Är sååå taggad inför julafton imorgon! Heela släkten kommer hit, vi kommer bli ca 15 personer. Jag är lite orolig att dom inte kommer tycka om mina bakverk eller att det inte räcker. Men det blir nog bra. Däremot har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig! Panik. Det löser sig nog också, hoppas jag.
 
Har också hunnit med att fixa naglarna idag, älskar den här färgen! första gången jag använder den.
 

God jul

Kategori: Allmänt

Nu har även jag jullov! Var lite bittert att gå upp klockan 6 imorse när hela familjen låg och sov. Men det var kul på avslutningen, dikter om sex, dikter om tomtar som dör, tävlingar om 7,5kg godis, allsång på massa språk, osv. Inte direkt en traditionell julavslutning i nån kyrka som jag är van vid. 
 
Ikväll har vi haft någon sorts lillejul hos mamma. Vi åt hemmagjorda köttbullar och gav varandra julklappar. Jag gjorde pannacotta till efterrätt och det blev jätte gott! Vi bestämmde oss också för att öppna julklapparna idag tillsammans istället för att vänta till julafton, då alla är på olika ställen. Jag fick en massa kul saker! Bland annat en kokbok med cupcakes recept! Bakbok kanske det heter då? Ni som känner mig vet att jag äääääälllsskarrr att stå i köket och baka! Fick massa andra saker som jag blev glad för, men det är nog boken som kommer mest till användning. 
Kvällen avslutates just med film, nu ska jag antagligen gå och lägga mig. Imorgon åker jag till pappa, och innan det ska jag ha städat mitt rum och packat. Mina favoritsysselsättningar.(Nej.) 
 

Måndags mys

Kategori: Allmänt

Ben & Jerry´s är okej när man har mensverk och är allmänt trött på livet! Ligger även i sängen och kollar på Jersey Shore och fixar till naglarna lite.
 
 Gillar att det ligger ett hårstrå under "glassburken"
 
Snea gula naglar är fint. 
 

Älska nästa vecka!

Kategori: Allmänt

Nu har i alla fall...

Kategori: Allmänt

Nu har i alla fall någonting hänt i mitt rum. Har fått ett sängobrd, en lampa, sängkläder och nya kuddar! Gissa om det var skönt att sova inatt!? Nya lakan och kuddar: mmmhmmhmhmdmfmagmnewrimkg¨V'WPTEG!
Dessutom är jag jätte stolt för jag byggde ihop min IKEA sängbord helt själv, utan någon hjälp. Och det blev inte fel en ända gång :) Luckan är lite sne, men det ska fixas. Nästa sak att köpa blir ett skrivbord, ett skrivbordsstol, en soffa och ett typ.... soffbord/liten byrå eller något liknande.
 Glöm inte att mina väggar ska vara vita, inte blåa. 
 
 

En skön deppdag

Kategori: Allmänt

Är så duktig! Hade sovmorgon idag, men åkte in och tränade istället för att sova. Har varit en väldigt lugn och skön dag, bortsätt från pms. Slutade innan lunch så jag träffade Jennifer och åt lunch med henne på Unico. Nu är jag bara deppig, sitter nerbäddad i min säng och är bara deppppppppig. Så är det ibland. 
 

Radioactive

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Heeej! Idag är jag glad! typ, eller aa. Matteläraren var sjuk (yaay) men jag hade kunnat få sovmorgon om vi hade fått reda på det lite tidigare... Aja, Resten av dagen har varit okej, åkte hem dirket efter skolan och kollade på jersey shore. Funderar på att göra mat snart men orkar inte, eller jag är inte så hungrig. Längtar till imorgon! Då är det fredag och jag ska köpa möbler och träna! wiihoo

Godnatt

Kategori: Allmänt

Tränade efter skolan med Louise, så skönt! Älskar att styrketräna, det har blivit min nya obsession. Bara lite jobbigt att komma iväg, men efteråt känns det så sjukt bra! Nog om det. Nu ska jag sova.
 

orka

Kategori: Allmänt

Hade skrivit en text, skulle ladda upp en bild. Texten försvann. 
 
 

Hello

Kategori: Allmänt

Dagen kan man knappast säga började bra... Men det blev bättre! Efter skolan tränade jag med en instruktör så att jag fick mitt eget träningsschema! Helt underbart, nu vet jag precis hur och vad jag ska träna för att på bästa sätt uppnå mitt mål.
Man kan ju alltid drömma
 

julbord och grejer

Kategori: Allmänt

Idag har det varit fullfart! Gick upp extra tidigt och bakade pepparkakor, fyra plåtar blev det. Runt 12 åkte vi i familjen och åt julbord, det var väldigt gott, men blev jobbigt mätt.När jag kom hem pluggade jag och sedan bakade jag morotskaka. Nu kollar jag på Hellenius hörna där Malin Åkerman är gäst, sen ska jag sova! Låter inte så mycket, men det har inte varit mycket tid över. 

LÖRDAG

Kategori: Allmänt

Har bara tagit det lugnt idag, vet inte varför jag var så stressad igår. Har i princip bara läst lite i engelska boken, duschat, diskat (för jag tycker det är kul.) och kollat på jersey shore. Ska laga tacos till familjen ikväll samt baka morotskaka när mamma kommer hem från jobbet. Mysigt va, älskar att öva på mina hemmafruskills!

Äntligen fredag

Kategori: Allmänt

Har väntat på att det ska bli fredag hela veckan och nu när den är här så blir jag lite stressad över allt som ska hinnas med under dessa två lediga dagar. Men det ska hinnas med! Dessutom är jag så sjukt trött, tror nästan att jag ska gå och lägga mig snart. Men vi får se, kanske kollar på tv först, om jag inte somnar i soffan.

Tillbaka med internet igen!

Kategori: Allmänt

Jag är tillbaka! Nu har jag äntligen internet igen :) Men jag är väääääldigt trött, lite irriterad på saker som inte fungerar och vägrar att göra som jag vill. Så jag ska dricka te nu och sen ska jag sova. 

i skolan

Kategori: Allmänt

Egentiligen har jag slutat men sitter kvar i skolan för att utnyttja wifi som fortfarande inte finns hemma. Lite jobbigt att släpa på datorn och idrottskläder, men det går. Hade just spinning på idrotten, vilket var lite jobbigt, men känns bra nu efteråt. 
 
-21 grader. Inte okej alltså, jag bor inte i f-king norrland... Ville bara säga det.