the perks of being a wallflower

Kategori: Allmänt

Min engelska lärare är i Indien med de elever som valde att åka dit. Så medans hon är borta ska vi läsa en bok. Jag har inte börjat än. Borde nog göra det ikväll. Där försvinner all min fritid, nästan i alla fall. Jag tycker verkligen inte om att läsa böcker. Kanske om dom är bra, men då kan man ju se filmen istället. 
 

Jobb

Kategori: Allmänt

För ni alla som inte vet redan så har jag skaffat mig ett extrajobb! Jag jobbar nämligen som hjälpledare för uppsalaflickorna. Det är flickor 7år+ som har gymnastik och jag är där två gånger i veckan. Lite extra pengar är aldrig fel, även om det inte är jätte mycket. Dessutom kommer jag ut ur mitt rum lite också, känns som att jag bara sitter i sängen och kollar på serier, eller pluggar, på all min fritid. Jag var i alla fall där ikväll för er som undrar. 
 
Lite om min dag, min sovmorgon ersattes av klassråd som började 8.30. Gymmade på idrotten så jag känner mig lite stel och trött i kroppen. Vi slutade 13.30 istället för 16.00 för min lärare tyckte vi skulle gå ut i solen istället.
Det här börjar likna en drömvecka! För imorgon och på fredag slutar jag engligt schema 13.00 och 12.15. Inga sena dagar denna vecka. Skööönt.
 

 
 
 

Trött och lycklig

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag. Endast historia, svenska och tyska på schemat. Jag slutade 13.25 för att matten var inställd. Ännu gladare blir jag av att första lektionen imorgon är inställd, vilket såklart betyder sovmorgon!
 
Jag hoppade över tränignen idag för jag hade massa  plugg som väntade här hemma, men det visade sig att det bara var psykologin jag hade hemma. Jag ska snart läsa de fyra jobbiga sidor vi har till imorgon, men föst ska jag nog duscha så jag har det gjort.
 

Gym, serier och chokladtårta

Kategori: Allmänt

Hej igen!
 
Första dagen efter sportlovet var helt okej, hade bara tre lektioner varav en var idrott så det var ganska skönt. Gymmade idag, har inte varit på gymmet på ca två veckor pga sjukdom och lathet. Men det känndes bra att träna lite, även om jag inte orkade lika mycket som innan mitt lilla uppehåll. Det gör mig däremot mer motiverad att faktist ta mig dit även när det är lov. 
 
 
 
När jag kom hem fixade jag lite saker som att ringa EF språkresor och be dom byta mejladress som jag klantigt nog stavad fel när jag bokade, chatta med comviq som som vanligt inte kunde lösa mitt problem (att inte kunna ta emot sms), gjorde tyska läxan och duschade innan jag började kolla på första avsnittet av Pretty little liars. Jag har kollat på alla avsnitt som finns av Desperate Housewives, Sex and the City, One tree Hill, Good christian bitches, Jersey Shore, Hart of Dixie och säkert någon mer så nu tänkte jag att det är dags att kolla på Pretty little liars som alla verkar ha sett redan. So far so good!
 
Tips på chokladtårta!
Under lovet skulle jag baka "kladdiga brownies" men hittade ingen form/plåt som passade. Så jag hällde smeten i en "kladdkakeform" (vanlig rund form). Jag hade den inne i ugnen lite längre än man skulle, dvs ca 40 min på 150 garder istället för 25 minuter. Sedan lät jag den svalna ca en halvtimme innan jag hade på chokladglasyr (mjölkchoklad, kaffe, kakao, smör och florsocker). Glasyren stelnar och sedan hade jag på den hackade chokladen som blev över från glasyen. Det blev jätte gott! Inte allt för mäktigt men ändå väldigt chokladig, perfekt för oss som älskar choklad!
 
 

Blogg paus

Kategori: Allmänt

Det blev en kort blogg paus, men nu är jag tillbaka! Lyckligare än någonsin! Igår bokade jag min språkresa till Malta, jag ska åka till St Paul's Bay och vara där i tre veckor! Det ska bli hur kul som helst och jag är sjuukt taggad! Bara 115 dagar kvar, det kommer gå så fort för snart är det redan Mars!

Museum Gustavianum

Kategori: Allmänt

Träna?

Kategori: Allmänt

Känner mig så sjukt dålig som inte tränade idag. Denna vecka blev det gymmet tisdag, onsdag och torsdag. Dessutom Har jag börjat använda ShapeUp, en app som håller reda på vad jag äter och tränar för att gå ner i vikt. Förra gången jag använde den så fick jag resultat, så jag hoppas det går lika bra denna gång också! 

torsdag

Kategori: Allmänt

Skola 8.30-11.00. Träna, äta och duscha. Snart ska jag åka tillbaka in till stan och gå på någon föreläsning. Sover väldigt dåligt om nätterna på senaste tiden så jag är sjukt trött. Får se om jag håller mig vaken under hela föreläsningen!
 

.

Kategori: Allmänt

Jag blir arg på snygga människor för att jag är avundsjuk.

random shit

Kategori: Allmänt

Dags att flytta igen </3
 
My baby<3
 
Lyckopiller<3</3<3

Aj. </3

new obsession

Kategori: Allmänt

Järvsö

Kategori: Allmänt

Idag har jag åkt skidor! Det har varit riktigt roligt men man blir så trött av det! Håller på att somna just nu. Förutom att faktiskt åka skidor har vi idag varit in sen sväng på afterki, kollat på melodifestivalen och träffat på mammas killes dotter lite snabbt. Nu ska jag snart sova, godnatt!
 
 

Lycklig tjej

Kategori: Allmänt

Jag har två saker att säga. 
 
1. JAG HAR FUCKING BILJETTER TILL EN AV JUSTIN BIEBERS KONSERTER I SVERIGE!!! Jag ska alltså gå på hans konsert den 24 April och One Direction den 8 Maj :) Hur mycket bättre kan det bli??? 
 
2. Jag är i Järvsö! Åkte hit efter skolan (slutar 12.15 på fredagar) så nu är jag här med familjen! Vi bor i en stuga typ mitt i backen och våra hyrda skidor stod här och väntade när vi kom fram, så det är bara att börja åka imorgon när backarna öppnas. Ganska mysigt! Lägger säkert upp bilder härifrån imorgon när det är ljust ute. 
 
Inte våra hjälmar, men visst är vi fina...?