2012-07-29

Kategori: Allmänt

Idag gick halva dagen åt en cykeltur med mamma och hennes kille. Vi cyklade en tur på 1,5 mil och det gick på en timme. Naajjjssss. Sedan lagade jag mat och satte upp mina hyllor som jag har målat så fint, jag är så händig! (nej, det var inte jag som satte upp dom på väggen) :) Har typ inte gjort något annart idag. Sov en stund mellan 16-18, jag tror jag hade feber, men vet inte. Aja nu ska jag måla naglarna rosa och sen kolla på One Tree hill och sedan sova.
 
 

2012-07-28

Kategori: Allmänt

Jag sov 10 och en halv timme i natt. Var väldigt utvilad när jag vaknade men nu är jag lika trött som förut. Jag har nämligen en infektion i kroppen. Kommer säkert vakna upp med asont i halsen och feber imorgon.

Idag har det ju varit 35 grader och väldigt fuktigt vilket gör att det nästan blir jobbigt att vara ute. Så jag och min lillebror som var ensamma hemma satte igång vattenspridaren för att svalka av oss. Solande också en del, har blivit riktigt brun idag!

 

PS. Om exakt en måndag kommer jag inte ha någon tandställning länge DS. 

 

 

Semester!!!

Kategori: Allmänt

Då var jag tillbaka till sommarlovet igen då. Känns riktigt skönt! Sovmorgon imogon, mmmmmmh...
Blev hämtad av mammas kille, han valde att åka sin gamla amerikanare idag haha, jag blev lite glatt överraskad när den stod där på parkeringen. Men jag fick iallafall åka hem med stil.
 

Lite torsdags humor...

Kategori: Allmänt

Det är sånt här jag kollar på på jobbet. Så min humor! ahaha....
 

Svettigt värre

Kategori: Allmänt

idag har det ju varit 25 grader och sol vilket betyder att badet var fullt! Det var en kö som inte tog slut förän runt 5 på eftermiddagen, det kom bara mer och mer folk heeela tiden. inte en lugn stund. Och det var säkert 30 grader där inne. usch!
 

Är det fredag snart?

Kategori: Allmänt

Så trött på att bara sitta i kiosken och göra ingenting med två killar som verkar vara lite roade som jag. Nu är det sista veckan och jag kan inte önska mer att den ska ta slut... Imorgon ska det tydligen bli bättre väder och det ska hålla i sig resten av veckan. Det blir väl antagligen roligare då.

fjorton suger

Kategori: Allmänt

Hej alla glada! :)
Jag är på jobbet och efter som att det regnar så är det inget folk här. Det finns två sköna stolar men efter som att vi är tre och jag börjAr sist så får jag sitta på en pinnstol i 7 timmar.
För att fördriva tiden har jag kollat på Fjorton suger på youtube. Sämsta.film.jag.någonsin.sett.hejdå.

Shopping with my mama

Kategori: Allmänt

 

Give me

Kategori: Allmänt

En helt vanlig dag

Kategori: Allmänt

Idag har jag: städat mitt rum +ett badrum, målat två hyllor som ska sättas upp i mitt rum, bakad choklad muffins med extra choklad och solat. Roligt värre. Nu är jag jätte hungrig för jag åt aldrig någon lunch sååååå vi hörs!
 
Jag visste inte att det skvätter så mycket när man målar. Nu vet jag och utemöblerna det iallafall.
 
Det blir fint med en kattbränna, eller hur??
 

All night long

Kategori: Allmänt

Nej. Nu får det vara nog. Nu ska jag sova. God natt alla datanördar!

Forever fucking alone

Kategori: Allmänt

Dags att sova

Kategori: Allmänt

Nu är jag nyduschad och fixad, inte håret då, men jag orkar inte föna det idag så de får lufttorka. Mina ögon är så trötta att det svider! Att man aldrig får vara utvilad... Jag somnade runt halvt 12-12 och vaknade av mig själv halv 6. Min kropp är hyfsat utvilad men inte mina ögon. Ska nog göra något vettigt innan jag åker till jobbet. Typ sova. God natt.
 

You are trouble for me

Kategori: Allmänt

Ååååh vad sliten jag känner mig. Arbetslivet är som slitsammast när man sitter på sin rumpa 7 timmar om dagen. Jag är iallafall hur trött som hellst och har huvudverk. KAN bero på att jag går upp 7.30 men fortfarande går och lägger mig liiite för sent och att jag inte har druckit en enda droppe vatten idag.
 
 
 
 
 
 

Am I wasting my time talking to you?

Kategori: Allmänt

slö dag typ

Kategori: Allmänt

Nu när jag är ledig (över helgen) så är ju alla bortresta! Jag får helt enkelt roa mig själv. Gjorde amerikanska pannkakor+fruktsallad till familjen. Sedan har jag spelat sims. Kul liv? nej. Nästa sak jag har att göra idag är att laga middag. Men det kan man ju inte göra klockan 3 på eftermiddagen. Måltiderna är mina höjdpunkter idag.Då får jag något att göra.
 
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag har det åskat och blixtrat vilket inte är bra, framför allt för att jag är rädd för åskan men också för att vi fick strömavbrott vilket betyder att alla frysar och sånt slutar fungera och glassen smälter och maten tinar.
Över till något viktigare:
Mitt The sims spel finns nu att hämta så mamma hämtar det imorgon. Man kan ju säga att jag nu inte har något liv längre. All min lediga tid kommer spenderas framför datorn, iallafall nu i helgen. Det var såååååååå länge sen jag spelade.
Ps. IMORGON ÄR DET FREDAG DEN 13 Ds.
  

Städning

Kategori: Allmänt

Jag fick sluta en timme tidigare idag för vi hade ingenting att göra. Och idag han jag med 18.15 bussen, så jag slapp vänta i en timme :)
Även denna dag bestod av läsning och kortspel! Jag fick astråkigt när jag klarade alla nivåer på ett mobilspel jag hade laddat ner. Så då tog jag en promenad för att faktist se hur det ser ut på området, visste knappt vart campingen låg....
 
När jag kom hem började jag packa upp och städa mitt rum. Det blir alltid så, jag packar upp dagen innan jag ska åka igen, haha jätte värt ju! Fast nu ska jag ju vara här i 5 veckor så då är det lite trevligare med kläderna i garderoben...
 

Mysdag... typ

Kategori: Allmänt

Idag har det ju regnat nästan hela dagen. Så det kom ju inget folk till badet. Eller, det kom en kille och köpte en klubba.... Så jag och den andra tjejen som jobbar där satt och läste, spelade kort och drack varm choklad hela dagen. Ganska trevligt att få pengar för att spela kort, eller hur??
Denna sega sag gjort också så att vi kunde sluta en halvtimme tidigare. Jag borde säga WOOHOO meeeen jag fick vänta på bussen i 45 minuter.... i ösregn....
 

dåligt väder

Kategori: Allmänt

Usch. Sen jag kom hit har vi haft två kunder. Och det lär inte komma många fler. Så vi bara sitter här och gör ingenting. Hoppas det blir bättre väder imorgon!

Snart beger jag mig mot jobbet :)

Kategori: Allmänt

Första dagen på badet idag. Jag glömmer alltid bort vad det heter så Björklingebadet får duga.
Lite smått nervös, jag vet ju inte alls hur det kommer bli. Tänk om alla är jätte stränga och bitchiga. Det jobbar två tjejer där och så ska det vara en till sommarjobbare. Det blir säkert jätte bra :)
 
Synd bara att det regnar idag. Det ska typ bli bättre framåt dagen, det är ju redan 19 grader så det är ju varmt iallafall.
 
 
 

Åska och jordgubbar

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag i ett tält hemma hos Lovisa. Mys. Jag åkte hem ganska direkt och åt frukost, duschade och packade. Sen åkte jag till farmor och åt god lunch med lite andra släktingar och sen bar det av till mamma. Det har hänt ganska mycket idag så dagen har varit  rätt lång.
När vi satt ute och åt middag så började det regna, men vi satt ju under tak och det var varmt så vi gjorde ingenting annat än fortsatte att äta. Men sen började det åska så vi gick in. 15 minuter senare vräker regnet ner och blixtarna slog ner typ 3km ifrån oss. Har jag nämt att jag är rädd för åskan? Men vi satte oss i vardagsrummet och åt jordgubbar och glass :)
 
Nuuuu sitter jag i sängen, ska måla naglarna och kolla på film. Vet inte riktigt vilken det blir än. Meeen imorgon är första dagen på mitt sommarjobb!!
 

Tälta ikväll då

Kategori: Allmänt

Igår, när jag hade dampat klart, åkte jag ner på stan, köpte en tröja och två nagellack på cubus, ringar och armband på H&M. Sedan tog jag mig till solpalatset och solade. Blev lite brun faktist :)
Sen på kvällen åkte vi hem till några släktingar, några andra släktingar som bor i dubai var också där. Jätte kul att träffa dom!
 
Ikväll ska jag hem till Lovisa. Vi ska tälta. Jag vet inte hur man gör det eller hur det går till. Men jag tar med mig lite saker så får vi se vad som händer.
Jag ska åka dit på kvällen efter middagen, sova i ett tält och sen åka hem typ klockan 9 på morgonen. Jätte värt ju! :)
 

Biljetterna är slutsålda till båda konserterna. FUCK MY LIFE

Kategori: Allmänt

 
Jag kom kämpade så hårt!!!! Jag ger inte upp. Jag ska dit.
 
 
 

.......................................

Kategori: Allmänt

Jag får daaaaamp. 20.000 står i samma kö som mig på ticnet.se AWESOME. Någon såger att biljetterna är slut....... Nån säger att det kommer mer biljetter nästa vecka. aaahhh jag har suttit här i en timme och 40 minuter, jag villl ha mina biljetter snart tack!!

fuuuuuuck

Kategori: Allmänt

When I say JUSTIN ya'll say BIEBER

Kategori: Allmänt

Wiiiii! Idag släpps biljetterna till Justins konsert i Stockholm!!! Dom släpps klockan 9 så jag gick upp klockan 8 för att vara beredd! ÅÅÅHHH tänk om sidan börjar lagga så får jag inga biljetter :'( aaaaaaaaaaaaaaaaah vågar inte tänka på vad som kan hända om jag inte får biljetter. 
28 minuter kvarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 

Har äntligen ett liv igen

Kategori: Allmänt

Jag har fått mitt liv tillbaka! Nästan 3 veckor i en stuga i Värmland blir fort tråkigt när det inte är sol och 25 grader varje dag. Idag åkte jag till Lovisa, michaela var också där och vi hade kul. En liten tur med deras mopeder, bad (jag är fortfarande lite förkyld så jag ville inte göra det värre genom att bada), falukorv och pesto-pasta och chattroulette är vad dagen bestod av. Det var myyyys.
 

HEMMA

Kategori: Allmänt

Wohoooo Nu är jag hemma igen! Äntligen... Men jag har sådan huvudverk, jag tror mitt huvud ska sprängas så jag ska inte sitta vid datorn så länge. Nu kommer jag iallafall blogg mer igen. Kunde inte göra det i min sommarstuga eftersom att mina bröder hela tiden använde internet, och det var rätt skönt att slippa det.