Heeeeej

Kategori: Allmänt

Idag har det hänt grejer! Nej, jag har varit i skolan. Nu ska jag äta glass. Imorgon är det fredag och alla är glada!
 

Grottmänniskor och surströmming

Kategori: Allmänt

Idag har varit en helt vanlig skoldag. Ömmmm vad mer ska jag säga? Hade tänkt anväda mitt gymkort för första gången idaag. Men Sophie hade inte köpt skor. Så jag åkte hem istället. Kom hem klockan 5 och nu har jag bara ätit och gjort två läxor. Ska göra lite te och kolla på svenska hollywoodfruar som jag missade igår :D
 
BTW igår var jag på middag hos mina kusiner, därav inget bloggande. Vi åt surströmming, jag tog en liten tugga och det var så fruktansvärt äckligt. Det smakar precis som det luktar. USCH. Jag fick äta korv istället.
 

Kultur & Ideéhistoria läxan var att rita en grottmålning, hmmm?
 
 <---- Kul att den blev så stor....
Det var den jag försökte lägga upp på Instagram tidigare idag om någon undrar varför jag la upp två svarta bilder :')

.

Kategori: Allmänt

Ni tycker väl att jag ska va glad. Jag är det. Men jag är också arg. I två och ett halvt år har jag väntat på att få äta äpple. Nu när dagen äntligen är här så får jag beskedet att jag inte kommer få äta äpple/hårt bröd/morötter förens om MINTS 5 år. SERIÖST???? Jag kommer ha väntat i 7,5+ år innan jag får äta mina jävla äpplen. Tandställning suger. Jag trodde det skulle bli bättre nu. Fuck everything.

JUSTIN BIEBER PÅ SVENSK TV

Kategori: Allmänt

ååååhhh kollade just på Skavlans intervju med min Älskling :') Han är så perfekt hela han. Justin alltså, inte skavlan. Nu ska jag ännnu en gång försöka kolla på Svenska Hollywood fruar om det går. Sen är det sovdags.
Godnatt puss puss

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Det känns som att jag just har kommit hem. Men klockan är redan 4 och jag kom hem typ runt 1 tror jag. Tiden går så fort när man har roligt :) Jag är ensam hemma och har gjort tyska läxan :')
Vi åkte iallafall till Erik. Det var Michael, Lovisa, Jennifer, Michaela, Martin och jag. Vi hade det skoj ett tag. Sedan åkte vi tjejer hem till Michaela och sov där. Åt glass och bullar till frukost, MUUUUMS!
 

Hej jag har mensverk och skulle kunna döda för choklad.

Kategori: Allmänt

Rubriken säger allt. Typ.
Ska åka till sunnerta om en timme typ. Ska träffa Michaela, Jennifer, Lovisa och Erik tror jag? Kanske kommer någon mer jag vet inte. Sen sover jag hos Michaela så jag kommer hem imorgon och skriver mer då :)

fucking PMS skit

Kategori: Allmänt

Jag är Inte på humör.

sallad är möms

Kategori: Allmänt

Sho bre! Idag har varit fett lång. Nej, jag ska inte leka.... Men vi började 8.30 och slutade 16.00. As drygt juuu. Sen gick jag och Sohpie till den nya coop vid stationen(hade premiär idag!!) och jag köpte sallad, anteckningsblock och en cola. Man fick gratis sockervaddddd muuuums. Nu när jag kom hem satte jag mig i sängen och skulle äta min sallad och kolla på svenska hollywood fruar som jag missade igår. Men tror ni det funkade eller? Neej tv3Play fuckade upp sig totalt... Så nu sitter jag här och gråter och skypar med min lillebror som är hos pappa :)
 
PS. Mina skittles är ORGINAL och inte classic.... Nutida epok: SALLADSREVOLUTION. DS.
 
 
 

Tiiiiisdag

Kategori: Allmänt

Sitter i sägnen och chillar, har mensverk och är hur trött som heeeelst! Det trista väderet gör ju inte att man blir piggare heller. Men det var iallafall kul att börja skolan "på riktigt" idag. Vi gjorde ju inget vettigt men ändå trevligt att träffa lärare och veta vad man kommer göra i de olika ämnena. Nu ska jag gå och värma en vetekudde som jag kan lägga på min stackars mage. Puss och hej.
 

Shoooo

Kategori: Allmänt

Idag har vairt riktigt lugnt. Vi träffade tvåorna och treorna. Dom verkar väl snäla men man känner sig väldigt liten och bortkommen när man är omkring dom. Vi lekte lekar med dom i olika grupper, hade matte och svenska diagnos och åt för första gången på boland! Maten är waaaay better än på katarinaskolan. Jag vet inte om det var för att fjäska första dagen eller om den faktist är så bra, haha! Imorgn börjar iallafall skolan på rikgit, med riktiga lektioner. Jag är taggad på att lära mig saker!

Shopping söndag

Kategori: Allmänt

HejHej, idag har jag varit på stan och shoppat lite. Hittade lite kläder och smycken, men inte det jag åkte in för att köpa. Så typiskt.
Det är så himla varmt idag så jag typ smälter bort. Det är 27 grader i mitt rum just nu. Gissa hur lökigt det var att städa mitt rum? Haha. Aja nu är det regn/åskmoln påväg hitåt, så det lär ju bli svalare väldigt snart.
Jag har ingen söndags ångest, men jag är lite nervös över att träffa 2:orna och 3:orna imorgon! Skolan kommer kännas så himla full och jag kommer känna mig liten.
 
 
Den första toppen och det svarta armbandet med nitar är från Vero moda.
Pink grapefruit body butter från The body shop.
Resten från Gina Tricot.

Naglar

Kategori: Allmänt

Idag bestod av en cykeltur på 14,8 kilometer och måla naglarna. Har inte gjort särskillt mycker mer. Ska bädda till min säng, kolla på tv med familjen och sen sova tror jag. Jag somnade ju inte fören 2.45 i  natt. Sen väckte min lillebror mig 8.30 för han ville låna mitt busskort. (som också gjorde att jag inte kunde åka in till stan som jag hade tänkt). Puss och godnatt
 

Dag 3

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag! Haha nejdå, men lite skönt med helg faktist.
Dagen har varit helt okej, vi fick mat från subway, cooolt. Hade engelska diagnos (för att se vilken nivå alla ligger på) och typ gjorde klart något grupparbete. Naajjss.

Jag var astrött när jag kom hem, sommnade med kläderna på runt 9 och vaknade runt halv 12 av ett sms. Så jag gick upp och borstade tänderna och sånt och nu kan jag inte sova. Har packat upp alla mina saker, (åkte till mamma idag), lekt med min kamera och nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske sover eller något.... hehehe

Nu är det officiellt höst.

Kategori: Allmänt

Jag sitter i köket hemma hos pappa och kollar ut genom fönstret. Och vad är det jag ser? Jo, jag ser gula fucking löv! Träden börjar redan vissna!!! Snart är dom alla lövfria och det ligger snö på marken :( JAG VILL BORT FRÅN KALLA SVERIGE.

Och juste, idag hade vi statsvandring hela eftermiddagen, jag fick skavsår på lilltårna, hälarna och blåsor UNDER fötterna. Lyckad dag må jag säga.

Gymnasiet, here I come!

Kategori: Allmänt

Jaha, nu går jag på gymnasiet, helt sjukt ju! Det var okej, inte så bra som jag hade tänkt mig. Men det blir väl bättre när man lär känna människor antar jag.

Efter det så träffade jag Lovisa som jag inte träffat på evigheter!

Saknade vänner :')

Kategori: Allmänt

Idaaaaaag har jag träffat MICHAELA (som jag inte har träffat sen den 9 Juli!!!!) OCH JENNIFER (som jag inte träffat sen skolavslutningen, den 12 Juni!!!!). Det var helt galet kul! Vi satt på en brygga vid ån och pratade om allt möjligt som jag har missat.
 
Imorgon börjar skolan!! aaahhhhh
 
Hej korta Maja. Hej långa Jennifer.

2012-08-13

Kategori: Allmänt

Gissa vem som vaknade med en täppt näsa?
Det har inte varit så farligt, jag är inte sängliggande eller något, bara lite täppt. Sitter i soffan och kollar på Keeping up with the Kardashians och dricker te. Myyys

Hemma!

Kategori: Allmänt

 
 
Lite bilder från Åland, jätte kul! eller hur!? God natt.
 

Hejdå!

Kategori: Allmänt

Okej, nu åker jag till Åland, jag kommer hem söndagen den 12 Augusti :)
Jag tror jag kan få tag på internet lite då och då så jag kanske uppdaterar lite medan jag är där. Eller så skriver jag igen när jag är hemma :)
See ya!
 
Så länge får ni titta på jätte fina bilder på mig och min lillebror. kul vA?
 

Sjuuk

Kategori: Allmänt

Jag har varit sjuk i två dagar. Därav inget bloggande.
Men nu mår jag bättre! Lagom till att jag åker till Åland på fredag :) Jag har inget roligare att komma med så aa.... Vi hörs imorgon!