söndag

Kategori: Allmänt

Vart tog helgen vägen?? Kom ju inte ens hem i fredags och sov bort hela lördagen, idag har jag inte gjort någonting alls. Lite matte och har läst lite, men annars bara legat i sängen och spelat pinguin Dinner på spela.se. Kul liv :)
 

mmhhhm

Kategori: Allmänt

Åkte hem till Jennifer igår efter skolan, träffade lite folk där på kvällen och sov över, eller jag sov kanske inte så mycket, men ändå. Var lagom trött imorse. Lagade mat åt mig själv när jag kom hem för att få bort illamåendet och sen sov jag tills vi skulle äta middag. Nu har jag gjort både svenska och tyska läxan. Jag älskar roliga lördagkvällar.
Jätte fin smutsig spegelbild från igår morse.
 

Taggad inför imorgon :D

Kategori: Allmänt

först skolfotografering (jag, jag går i skolan morgon) och sedan bär det av till Jennifers crib wooooo vad kul det ska bli :D ska fixa inför imorgon, puss och godnatt :D
 
 

I'm back with music

Kategori: Allmänt

 
 
 

Jag orkar inte med mig själv.

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och lägga mig i ett hörn och sova.
Och ni får kolla på en rolig bild. Det är säkert bara jag som tycker de e kul :(

Vilken rolig lördag!

Kategori: Allmänt

Har inte gjort någonting idag! Förutom att göra klart matten och kollad klart på 8onde säsongen av One tree hill<33333
Åh vad jag älskar livet som singel

Lördagshumor

Kategori: Allmänt

:D

Kategori: Allmänt

Men nu får jag ta och skärpa mig! Måste träna annars får jag panik... På riktigt... 
Det är fredag imorgon och jag har inte tränat sen i måndags, känns som en evighet. Blääääää
 
 
Igår var jag och Lovisa på typ Körskoleintroduktionskurs för övningskörning eller något liknande. As kul att sitta där i 3 och en halv timme och lyssna på dåliga skämmt och om hur man kör i rondeller. 
 
Nu är jag hyyper för jag måste träna HEEEEJ
 

.

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag har varit jätte stressad hela dagen inför allt jag behöver göra när jag kom hem. Men nu är klockan 8 och jag är klar! Awesome. Har inget att göra nu, ska kolla på Svenska Hollywood fruar om en timme men det är ju om en timme...

Ingen komenter

Kategori: Allmänt

Söööndag

Kategori: Allmänt

Kom hem ganska sent igår så jag gick och la mig direkt. Vi hade det trevligt, gjorde pizza och kollade på film och hade det jätte mysigt, massage tåg och allt! haha. Idag åkte jag in till stan, köpte ett par nya skor och tränade. Känns så hiiimla skööönt. Jag börjar bli beroende känner jag, ska nog träna imorgon också. Tumme upp!
(Bilden är från Michaelas blogg, jag tog inga egna som vanligt)
 

Löööördag

Kategori: Allmänt

Igår tränade jag efter skolan, åt när jag kom hem, kollade på Svinalängorna med mamma och gick sedan och la mig klockan 21.30. Därav inget bloggande. Det känndes så ovärt att sätta på datorna endast för att skriva tre rader och lägga upp en ful webb kamera bild.
 
Idag däremot har jag träningsverk. Har gjot klart matten, nu är det bara tyska och italienska kvar, sen måste jag läsa i Flyga drake också, innan jag tar bussen hem till Lovisa i eftermiddag. Där blir det pizza och filmmys med Lovisa, Jennifer och Michaela :)
Blir alltså kanske lite roliga bilder senare ikväll.
 
Såhär se vi ut, så jävla snygga
 
 
 

Hej tjockis

Kategori: Allmänt

Gud vad tjock jag känner mig. Jag och några kompisar åkte till Ikea på lunchen och åt pizza, läsk och en kanelbulle för 15kr. Seriöst, hur bra är inte det??? Kanske inte varje dag men när lunchen är som värst är det ju fett värrrttt. Jag och Louise köpte också en låda med damsugare tillsammans. 10kr för 6st. Ikea är nästan farligt ju! Imorgon blir det gymmet efter skolan. Punkt slut.


Nu ska vi träna och bli fitta

Kategori: Allmänt

Idag har jag och mina kompisar Desiré, Louise och Frida varit jätte taggade hela dagen. Vi tränade nämligen på gymmet idag efter skolan och såg fram imot det hela dagen. Det var jätte kul! Dit kommer jag gå ofta :) Kom hem för ett tag sen, duschade, åt och kollade på One tree hill, börjar närma mig slutet nu! :'( Nu ska jag läsa lite Kultur & Idée historia, kul va? nej inte direkt.

Flyga drake

Kategori: Allmänt

Godafton mina kära läsare...
 
...idag vaknade jag och var hur stressad som hellst. Allt var bara skit och jag ville hellst ligga kvar i sägen heeeela dagen. Men gissa vad!? Det vände! Dagen har varit helt perfekt! Så nu är jag glad igen, därimot så har jag huvudverk....
Åkte till pappa efter skolan och ska vara här några dagar, har inte bestämmt hur länge än. Sitter iallafall i sängen och ska läsa Flyga drake. Vi läser den på svenskan i skolan och än sålänge är den ganska så bra.
 

Feeeeest med Mtv

Kategori: Allmänt

Jag orkar inte med kulturnatten. Så jag stannade hemma :) Lika bra så. Har kollar på mtv hela kvällen, både Justin Bieber och One direction var ju med där! Hade det jätte mysigt, men så kom katten såklart.... Han slickade på hela mig och hade sig, för jag vill inte klia honom. Vi brukar dela sked när vi äter glass, äta på samma mackor ovs, men när han slickade på min mun smakade det kattmat! Sååå äckligt, usch!!!! Ohygegeniskt.
 

Fotokurs

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan kom mamma dit för att vi skulle gå på en prova-på fotokurs. Det var kul men vi får se om jag fortsätter. Det är ju tillräckligt med skolan som det är.
Nu sitter jag bänkad framför tv:en och ska kolla på once upon a time! Så skönt att redan ha gjort alla läxor.

Chill dag

Kategori: Allmänt

Helt vanlig dag i skolan. Inget speciellt direkt. jag åt när jag kom hem, sen kollade jag på en jätte konsig gamal engelsk film med mamma och nu sitter jag här och äter mazarin :) Är såååå trött, så jag ska gå och lägga mig när jag har ätit upp den. 
Jag har typ inget att säga. Mitt liv är så tråkigt när ingenting roligt händer.
 

 

1002

Kategori: Allmänt

Jag är hemma idag för jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag skulle nog ha stannat hemma igår isället, då hade jag kanske varit påväg att bli bra nu. Men bara för att jag är hemma ligger jag inte och kollar på tv och äter glass. Hela förmiddagen har jag jobbat med Historia, tyska och italienska. Nu har jag bara Människans språk och engelska kvar men det kan jag inte göra här och nu.
 
    
Rosor är det underbaraste som finns :')<3
 
 
En till sak....
ALLA typ räknar ner tills studenten, "ååh nu är det bara 2 år och 8 månder kvar!" eller något sånt.
Så för er som tycker sånt är kul så kan jag medela att (om man räknar med idag) så är det 1002 dagar kvar till studenten :) 

 

Sjuuuuuuuuk igen

Kategori: Allmänt

Igår låg jag i sängen heeeeela dagen. Idag har jag varit uppe lite i alla fall. Det blir troligen skola imorgon om jag inte har feber på morgonen.  Jag hatar att vara sjuk. I helgen hade jag tänkt göra alla läxor (historia, italienska och tyska) så jag slipper göra det sen. Men det orkade jag ju inte såkart. Igår skulle jag åka och kolla på två kompisar som skulle tävla i ridining, men det orkade jag inte. Såååå tråkigt att bara ligga i sängen.

Hey sexy

Kategori: Allmänt