Jag har börjat motionera

Kategori: Allmänt

Guud vad tråkigt det är med påsklov, gör seriöst ingenting på dagarna. Hade tänkt åka till gymmet idag för det har gått hela två dagar utan någon träning alls, meeen det är ju röd dag idag, gymmet har stängt. Så istället invigde jag  min nya springskor och tog en löprunda, eller aa jag körde intervall, 7km är väldigt bra för att vara jag (som alldrig har motionerat i hela mitt liv). Nöjd med det, bara att hålla igång det när vardagen kommer tillbaka... 
 
Jag är ganska stolt över mig själv, för ett år sedan visste jag inte vad kondition var och muskler fanns bara i min vildaste fantasi. Nu tränar jag 4 dagar i veckan på gym och ska iallafall börja nu med löpträning. Bättre sent än aldrig. 
 
Det är inte meningen att man ska vara snygg när man tränar, punkt.

glad påsk!

Kategori: Allmänt

Idag får jag äta godis! Jag tänker inte kötta men lite kommer det nog att bli hos farmor. Öppnade min chokladkanin som har frestat mig i en vecka nu, det var inte så gott som jag hade tänkt. Godis är överskattat, glass ska det va. 

LångFredagen

Kategori: Allmänt

Meningen med den här dagen är väl att den ska vara långtråkig? Det har min dag verkligen varit. Förutom att övningsköra på förmiddagen så har jag endast suttit vid datorn och haft tråkigt. Tiden går såååå långsamt!
En annan sak som man kan göra när man har tråkigt är att redigera fula bilder och leka lite i olika program. 
Förskönade (det finns självklart olika åsikter om resultatet) mina ögon i Picasa, aa ni förstår, jag har tråkigt!
 
Före
 
Efter

Påsklov

Kategori: Allmänt

Det är lätt att glömma bort att blogga när man har annat, lite viktigare att tänka på. Idag började iallafall mitt påsklov! Gick upp runt 11 och åt frukost. När klockan blivit ett åkte jag in till skolan och hämtade lite böcker samt var lite social med människor som var där och jobbade med rester, efter det gymmade jag någon timme och när jag kom hem hade klockan hunnit bli närmare fem. Så det är så min dag har sett ut, träning och hämtat böcker. 
 
 

Busy

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Vart lite upptagen både igår och idag, har inte hunnit skriva någonting här, hinner egentligen inte nu heller. Har saker att göra denna vecka, för ovanlighetens skull. Det blir nog ganska ont om tid imorgon också, men på torsdag är jag nog tillbaka!
SeeYa

Söndag

Kategori: Allmänt

Är väldigt trött idag, har inte kunnat sova mycket inatt, har haft så sjukt ont i ryggen jag inte kunde sova bekvämt. 
Har iallafall just kommit hem från att ha övningskört med pappa, det gick jättebra. Jag kan det här med att starta och krypköra nu, så jag fick börja lära mig att parkera och sedan backa ut och köra iväg. 
 
Jag fick en stor chokladkanin av mamma som hon köpte på båten igår, synd bara att jag inte äter godis! Ibland blir jag väldigt sugen när den bara står där och ser god ut, men suget av godis finns för det mesta inte längre, så länge man inte står bland godishyllorna och är dödshungrig. 
 
Resten av dagen kommer antagligen bestå av Pretty Little Liars, har snart kollat klart på andra säsongen! 
Är väldigt deprimerad över att nästa avsnitt av Hart of Dixie kommer 9/4. Man kan inte göra ett uppehåll mitt i en säsong, inte okej. 
 
Ser lagom fräsch ut såhär på söndagseftermiddagen.  

Tråååk

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Har inte gjort särskillt mycket vettigt idag, än sålänge! Gick upp, åt frukost till Andra avenyn, gick upp på mitt rum, kollade på Pretty little liars, packade upp och nu sitter här och skriver.
Mina bröder och min mamma samt min bors flickväns familj är på en dagskryssning till åland och äter buffé. Det lät inte kul, så jag stannade hemma med pappa.
Borde plugga matte för jag har prov på tisdag, men jag blir bara arg av matte så jag kommer antaglien inte plugga något i helgen.
Känns verkligen som att mitt liv går nerför. Sitter helt ensam på mitt rum och stirrar ut genom fönster och känner ångest för att jag sitter här ensam och slösar bort mitt liv, haha.
 

Andra avenyn

Kategori: Allmänt

Var det någon mer än jag som kollade på svt's serie Andra avenyn när det gick på tv för ett antal år sedan? 
Jag tyckte det var jätte bra och kollade på det med mina mamma, mysigt!
Efteråt har jag försökt hitta det men det fanns inte att kolla på någonstans, men nu finns det på swefilmer.com! Överlycklig! Man har ju glömt bort vissa saker och får värsta nostalgin när man ser det man minns. Tv serier är det bästa som finns.
Nu kollar jag på Hart of dixie, Pretty little liars och andra avenyn. Alla tre är jätte bra och alla borde se dem!

torsdag

Kategori: Allmänt

Grattis storebror som fyller 18 år idag! Oj oj vad tiden går, snart är vi vuxna allihop. 
 
Idag var den första normala skoldagen på sjukt länge. Matte, människans språk, tyska och engelska. Sedan gymmade jag ca en timme innan jag åkte hem för att fixa till mig lite och ha kul med lite släkt. Min släkt är helt galen, deras humor går verkligen inte att beskriva, ändå skrattar jag så jag börjar gråta. Jag är väl en av dem. 
Jag är lagom trött, så jag ska sova alldeles snart. Om någon har missat det så är det i alla fall fredag imorgon, Woho!
 
 

I skolan lite tidigt

Kategori: Allmänt

Jag har helt glömt bort att blogga de senaste två dagarna. Har inte haft något speciellt att skriva, och jag har varit sjukt trött. Jag tror det började i fredags när jag hade varit uppe på torsdagskvällen lite för länge och redigerat en musikvideo; sen dess har jag sovit väldigt dåligt och oregelbundet. 
 
Sitter iallafall i skolan nu helt ensam med min dator och väntar på att lite vänner ska komma. Vi börjar klockan 10 men jag bor ju på landet så jag får anpassa mig efter mina bussar. Ikväll blir det att jobba som hjälpledare och sedan hem och sova.  Förhoppningsvis har vi bara två lektioner idag och då hinner jag hem emallan!

Fortune cookie

Kategori: Allmänt

kinamat, första världskriget och sol

Kategori: Allmänt

God eftermiddag. 
 
Har suttit och skrivit på min historiauppsats i 4 timmar nu, är fortfarande inte klar, har bara lyckats skrivit en och en halv sida. Känns lite jobbigt, jag hade hoppats på att bli klar idag, men jag har i alla fall gjort mer än hälften. Har på förmiddagen skottat snö och njutit lite av solen som värmer och snart ska vi åka in till stan och äta kinamat med vänner. Vill egentligen stanna hemma och sova för jag är så sjukt trött, men jag blir tvingad att åka med. 
 

Musikvideo

Kategori: Allmänt

Imorgon ska musikvideon vara inlämnad. Jag sitter fortfarande och redigerar den, håller på att få psykanfall på den. Kommer snart att slå sönder datorn. Är alldelses för trött för det här.

Äntligen sovmorgon!

Kategori: Allmänt

2013-03-13

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Jag var ledig idag. Skulle endast ha haft en lektion idag och den läraren var snäll och ställde in den så att alla som bor långt borta skulle slippa ta sig till skolan för bara en lektion. Men att vara ledig betyder tydligen inte sovmorgon, jag vaknade av mig själv 05.33, men gick inte upp förän klockan 7. Åt frukost medans jag kollade på Pretty little liars och sedan duschade jag samt läste ut min engelskabok. (Den finns även som film: The perks of being a wallflower.) Rekomenderar boken, den var bra och lättläst. 
 
Runt 11 åkte jag in till Frida och där spelade vi in de sista scenerna till våran musikvideo! Det var iskallt men vi jobbade på bra. Sen jag kom hem har jag bara ätit och kollat på tredje avsnittet av Det hände här. Ska snart bege mig mot jobbet men inte riktigt än.
 

Bra dag

Kategori: Allmänt

har jag nämnt att jag går på uppsalas bästa gymnsaium? "Slutade" efter första lektionen. Gick och gymmade med en kopmis och sedan bar det av mot björklinge där vi och några till skulle spela in en musikvideo. Det var hur kul som helst och resultatet kommer bli jättebra! Hade verkligen en jätte bra dag. Ännu bättre blev det när jag insåg att det var ljust ute halv sex! Snart kommer våren på riktigt.
 

Härlig söndag

Kategori: Allmänt

Vilken underbar dag! 
Började med att plugga innan en mumsig frukost med hela familjen. Efter ännu lite plugg fick jag övningsköra för första gången! Det gick jättebra och det var hur kul som helst, men också lite läskigt och ganska svårt i början. 
När vi kom tillbaka hem hade min storebror gjort en pannkakstårta till typ lunch (klockan hade hunnit bli 12). Sedan på eftermiddagen pluggade jag ännu lite till, spelade Wii och såklart kollade jag på Pretty little liars! Nu är ska jag läsa i min engelskabok och sen ska jag nog sova så att jag orkar gå upp imorgon och åka till skolan. 
 
 

 

Lördag

Kategori: Allmänt

Har haft konstant mensverk hela dagen. Men har ändå firat mamma, pluggat, kollat på Pretty little liars och städat mitt rum. Vill även rekomendera svt's programm Det hände här, väldigt intressant att kolla på, i alla fall om man tycker historia är kul. Nu sitter jag och kollar på Melodifestivalen, det är ju ändå final. Har väl inget mer att säga, förutom att mango är gott. 
 

Go'Kväll

Kategori: Allmänt

Go'Kväll!
 
Har varit en ganska lugn dag, spelade in en film på förstalektionen, sen håltimme, efter det prov och sen slutade jag. Var hemma runt ett.
Sedan jag kom hem har jag hunnit börja kolla på andra säsongen av Pretty little liars, städa och rensa ur min garderob (två fulla kassar åker ut), slå in ett paket till mamma som fyller år imorgon, sova lite och läsa i min engelskabok. När mamma kom hem från jobbet hade hon med sig mina nya jeans som hon skulle köpa till mig, överlyckligt efter som att fyra par jeans slängdes idag!
Nu är det dags att sova, imorgon blir det att läsa psykologi, fira mamma och sova ut. 
 

godnatt

Kategori: Allmänt

Hej hej, jag ligger i sängen och ska precis sova. Skriver från mobilen, därav ingen bild (har ju ingen iPhone).

Det har varit långa dagar den här veckan. Idag har jag suttit i timmar med samhällskunskap, har nämligen prov imorgon. Hoppas det går bra!
En till sak innan jag säger godnatt; jag lyckades spräcka mina jeans imorse! Haha! Jag slutade 13.10 idag så jag han gå på stan och leta efter nya jeans. Hittade ett par som mamma ska
köpa imorgon. Var i behov av nya byxor ändå. Så det gör inte så mycket.

Hejsan

Kategori: Allmänt

Sitter fast i skolan. Eller, jag sitter ju inte fast men jag måste sitta här i ännu en timme. Slutade 15.15. Måste vara i björklinge strax före 18.00 och hinner inte åka hem emellan. Livet som lantis. Jag hade iallafall tänkt att kolla på Pretty little liars efter som att jag ändå hade med mig datorn idag, men Swefilmer fungerar inte. Allt blev plötsligt mycket värre. 

Idrottsdag

Kategori: Allmänt

Började dagen med sovmorgon. Började klockan 10 vid fyrishov. Slutade efter två timmars badminton. Jag och min kompis Louise åkte in till gymmet och gymmade ett tag. Jag kom hem strax efter tre. Kul dag! Helt seriöst. Jag njöt varenda sekund av träningen, (både på gymmet och med badmintonen). Kommer nog sova skönt ikväll.
 
Hämtade ut min hjälpledartröja idag när jag ändå var på fyrishov.
 

mysdag

Kategori: Allmänt

Idag blev en slappdag. Har bara kollat på film, Pretty little liars och läst. Det är så fint väder så jag borde gå ut men jag orkar inte för det blåser så hemskt. Så det får bli en slappdag idag. Funderar även på att fixa naglarna som jag inte gjort på hur länge som helst.
 

Lite shopping o så

Kategori: Allmänt

Go'kväll
 
Dagen har spenderats på Gränby centrum, Ikea, XXL sport och coop. Har köpt en kjol, en puder, springskor och en skrivbordsstol. Nu när jag har köpt en fin sommarkjol vill jag att våren ska komma! Så att sommaren sedan kan komma i sin tur. Det har ju varit plusgrader i några dagar, men hoppet försvann när det typ var snöstom när vi kom ut från Gränby. 
 
Jag är inte så bra på det är med att spara. Jag borde vara med i typ "lyxfällan". Jag köper saker hela tiden som jag  "typ behöver" men egentligen inte. Men överlever liksom utan det men det är så underbart att ha det. Jag sparade 500 kr från förra studiebidraget som jag fick för 3 dagar sen. Funderar redan på att ta tillbaka ca 100kr så att jag har råd med det nödvändiga jag har kvar att köpa denna månad. Jobbigt att studiebidraget är så lågt, i alla fall 200-300kr till borde införas. 
 


 

Countdown

Kategori: Allmänt