Fredag

Kategori: Allmänt

Hej! Hade med mig datorn idag till skolan och tänkte passa på att både blogga och fixa en ny säsong av jersey shore medans jag hade Internet. Men glömde att göra båda.

Sitter iallafall i min säng nu och kollar på film samt är pizzamätt. Lite farligt man ganska underbart att ha en pizzeria, grill och kiosk så nära!

inget intarnet

Kategori: Allmänt

Hej! Jag är nu hos pappa och har packat upp det mesta jag hade med mig från mamma. Har ju bra en säng i mitt rum änsålänge men det känns bra ändå. Något som inte känns så bra är att vårat Internet inte kommer igång förän nästa vecka... Vilket betyder att fram till nästa torsdag så kommer jag inte att blogga så mycket.(inte för att jag går det i vanlig fall men Aa...) lite från telefonen kan jag skriva och i skolan, men det kommer inte va så kul :) så nu vet ni det! Godnatt!

hej

Kategori: Allmänt

Lite smått stressad. Sitter i sidenkalsonger för alla mina kläder ligger i tvätten/tvättmaskinen och äter pepparkakor och dricker te. Åker till pappa på onsdag och vill ha rena kläder när jag kommer dit. Men det tar typ 100 år för en maskin att bli klar så jag vet inte om jag blir klar innan jag åker, vore ju lite bittert om jag inte hann. 
 
Igår var jag iallafall och såg huset för fösta gången! Helt underbart och jätte stort! Längtar tills mitt rum är iordning, ska måla väggarna vita och köpa möbler och inredning. 
 
 

I'm back

Kategori: Allmänt

Äntligen mår jag bättre! har fortfarande inte börjat äta och dricka, så det gör att jag inte är så jätte pigg och har inte så mycket energi, men snart så. Idag ska jag städa mitt rum, åka och kolla in pappas nya hus (om han svarar i telefonen...) och sedan äta middag hos släktingar ikväll. Så det blir väl en ganska slapp dag ändå, borde måla naglarna men det tar sån tid så vi får se om det blir av. Hah... vad intressant... Nu ska jag sätta igång med att städa. Så länge får ni en äckelbild :)
 

Beneath the Roses

Kategori: Allmänt

Gregory Crewdson
 

Äckel sjuk

Kategori: Allmänt

Som vanligt. Varför är det alltid jag som blir sjuk? Och när jag blir sjuk så blir jag sjuk på riktigt. Jag kan aldrig bara vara förkyld, jag måste få hög feber och ont i halsen också. Kan inte ens svälja vatten ordentligt, för min hals är för svullen, hälften av det jag dricker kommer inte ner, liksom, seriöst? Jag klarar inte av att göra någonting heller, kan inte ens gå till badrummet. Vad är det för fel på mig???
Aja, vem bryr sig. God natt.
 

rubrik

Kategori: Allmänt

God eftermiddag! Slutade 11 idag, så jag och Frida gick på stan och sedan åkte jag hem. Nu sitter jag i soffan med TVn på och har försökt plugga. Men det går verkligen inte. Har hur mycket skolarbete som helst att göra men får inte så mycket gjort. Ni vet när man är förkyld, fryser och är  helt slut i hela kroppen och hjärnan har slutat fungera och man bara vill sova? Så känns det just nu. Men jag måste ändå upp och fixa mig liiite för att åka in till stan och äta med mamma. Sen åker jag hem till henne. 
Kom just på att det här är sista gången jag är här, en timme till och sen kommer jag aldrig tillbaks hit. Lite konstigt känns det, pappa flyttar ju på fredag, ska bli både spännande och roligt!! 

bläää

Kategori: Allmänt

Jag är förkyld. Jag orkar verkligen inte vara sjuk. Jag har alldelses för mycket skolarbete att göra ju.... BAJS

12345

Kategori: Allmänt

Är ganska så nöjd med helgen, har spenderat den med både släkt och vänner. Lite saker kunde ha gått bättre men just nu orkar jag inte bry mig om det. Just nu är jag lagom sliten och inte så jätte taggad på skola imorgon...
Och sen så vill jag bara säga att jag älskar mina vänner sååå mycket!!
Har bara en bild från helgen och det är på mig och Jennifer igår

 

whoop whoop

Kategori: Allmänt

goood mooorgon! Är sååå taggad! Ska snart bege mig mot stan, sedan vidare till Jennifer. Där ska vi ha kul ikväll och fira våra födelsedagar :D yay!  
Jag vet att jag ser störd ut. 

...

Kategori: Allmänt

Har egentligen ingenting att säga. Träffade mina älsklingar Lovisa, Jennifer och Michaela en snabbis efter skolan och shoppade lite. Så kul att träffas alla samtidigt! Det händer så sällan nu för tiden. Det är fredag imorgon och jag har sovmorgon! WOHO! Är jätte jätte busy i helgen, men det ska bli skoj! 

eehhh

Kategori: Allmänt

Gattis till mig! eller något.... Har inte varit en särskillt bra dag. Var trött på den innan den knappt hade börjat. Blev dock väldigt glad när mina kompisar överaskade mig med balonger i mitt skåp och hade bakat till mig :) Resten av dagen har bara varit skit. Jag orkar inte. Hejdå. 
 

2

Kategori: Allmänt

Orka
Jag är dödstrött. Är inte välkommen att vara med min familj, men blir tydligen "inte glad av att se mig"! Älskar livet, fast nä, kanske inte. Fuck you skolan...
 

3

Kategori: Allmänt

Imorgon börjar skolan, förstår ni vilken ångest jag har haft idag eller? Dessutom när man inser att en analys ska vara inlämmnad imorgon! Och vad gör man då? Jo, man målar naglarna och kollar på Good Christian Bitches. Kollade på sista avsnittet av desperate housewives igår. Så nu måste jag ha en ny serie att kolla på. Har kollat på två avsnitt av "GCB" och det är lite små roligt!

4

Kategori: Allmänt

Guten tag, nu är det bara två dagar kvar av lovet, jag kommer börja gråta, vill verkligen inte tillbaka till skolan. Idag ska jag iallafall träffa Jennifer och Lovisa! Ska bli kuuuuul. Hejdå.

5

Kategori: Allmänt

6

Kategori: Allmänt

Alltså lyssna på texen, ni kanske redan har gjort det, men om inte. Så fiiiiiin! Älskkkaaaasbrjenahpb<smkvd
  
               

7

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen hemma. Bussen stannade inte på min busshållplats, vilket ledde till att jag var tvungen att gå fram och tillbaka, för att inse att sista bussen (jag skulle byta buss) gick för 3 minuter sen. Sedan gå tillbaka och vänta på en buss som skulle komma om 30 minuter, men som kom efter 40 minuter. Lite förvirrande. Men nu är jag hemma iallafal och ska packa. Dels inför flytten men ska också till mamma imorgon. Sen ska jag nog sova och försöka vända om dygnet.

8

Kategori: Allmänt

Sitter i köket med datorn och lagar mat. Vi hade ingen hemma, pappa hade lagt fram pengar så jag kunde köpa mat, men jag orkar inte gå ut. Så jag tänkte att mackaroner med ketchup och ost går väl bra, meeeen vi hade ingen ost.Så nu sitter jag här med mackaroner. Ska åka in till stan sen, gå på fotokurs som startar idag, sen åker jag hem till Louise och sover där. Är tillbaka imorgon!

9

Kategori: Allmänt

Jag vaknade halv ett idag igen. Kunde verkligen inte somna förän halv 5 imorse. Men jag gick upp, åkte till gymmet och sedan hem till pappa. Ikväll har jag och lillebror börjat packa och sortera lite, vi flyttar nämligen om 19 dagar :) Taggad!
 
 

10

Kategori: Allmänt

Nu när halva lovet har gått har jag lyckats vända på dygnet. Vaknade halv ett idag, jag som vanligtvis vaknar runt nio. Har bara bakat idag, som vanligt. Banankaka med choklad och chokladbollar blev det. Ska snart börja packa, för imorgon åker jag till pappa i några dagar.

11

Kategori: Allmänt

Godkväll! Har i princip just kommit hem från stan. Kom hem från Frida ca halv 4. Då duschade jag och åkte direkt in till stan igen där jag träffade mamma och hennes kille. Vi åt god mat på restaurang och sen gick vi lite och kollade på några byggnader som är upplysta påväg till kyrkogården. 
 

12

Kategori: Allmänt

Åker in till stan nu, ska träna och sen åka till Frida. Kommer hem imorgon någon gång, troligen ganska sent.
Bye

OMG

Kategori: Allmänt

I'm freakin out!! Jag har fucking två biljetter till ONE DIRECTION!

.

Kategori: Allmänt

One year ago
2011-11-01
Rihanna live i  Globen

13

Kategori: Allmänt

It's a new day

Ursäkta för mitt arga inlägg igårkväll. Jag var och är fortfarande arg, men let´s move on. 
Snodde en bild på mig från jennifers blogg. För alla er som inte har märkt det: det är rrreeeaaa på smycken på Gina Tricot.
Över till något helt annat.
Det är bara jag av alla barn som är hos mamma nu och över helgen vilket är lite småmysigt, har spelat Wii helt själv under förmiddagen och ska snart spela sims, utan att någon lägger sig i. Kanske låter jättetråkigt men det är rätt kul att leka själv.